More! (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

More!

Hei mennesker!

Nå må jeg virkelig skjerpe meg og blogginga mi. Som sagt så skal jeg jo starte å blogge igjen, men jeg må innrømme at jeg ble litt for vant til den nye livsstilen uten blogging. Så det falt ikke inn i hodet mitt i det heletatt! Men så har jeg da tenkt littegranne på bloggen i dag da. Og siden dere er så sussebasser som stikker innom bloggen min for å se om det har kommet innlegg, uten at det gjør det, så skal det nok komme minst 1 om dagen. Har jeg bestemt meg for nå. Men siden jeg er synsk, så ser jeg at dere gir poteta i det jeg skriver her nå. Legger ut om hvorfor jeg ikke har blogget osv.. Jaja, men det er sånn jeg er! FORKLARENDE! :)

Særemne er det som står på planen nå! Dette vrøvlet skal da liveres innen klokka 16:00 i dag, og jeg føler meg IKKE klar i det heletatt. Forferdelig sier jeg bare! Heldigvis har vi litt tid etter det til å forbrede fremføringen som skal foregå på torsdag da. :) Så det er flott det! Nok om det!

Det er en liten ting jeg lurer veldig på! Hvorfor leser dere bloggen min? Hva er det som tiltrekker deres interesse? For om det er noe dere vil ha mer av, så bare skrik ut! Så skal jeg prøve å få det til jeg :) Videoblogger kommer det kanskje en av i helgen, vi får se! Så stay tuned! 


Foto/redigering - privat ♥

Hva syns du om bildet?
Er det noe du vil ha mer av her på bloggen? 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta