Candy Shop! (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Candy Shop!

Sorry for sent innlegg, men er det sommervarme ute så er det det altså! Sløser da ikke bort dagen på å sitte inne å sture. Ok, jeg kunne kanskje tatt med datan ut, men er da ikke nødvendig å blogge hele tiden, når det fine været er her. Eller? Vertfall så har jeg hatt en humørsvingende dag i dag. Mye latter, masse glede, noe sinne og noe trist. Grunnen til at jeg har vert litt sånn små trist i dag, er jeg faktisk for pinglete til å innrømme her på bloggen. Jeg gjorde noe jeg ikke skulle ha gjort! (som jeg veldig godt visste at jeg ikke skulle gjøre), og tok meg den frihet av å gi meg selv en lærepenge. Det gikk greit alt sammen etterpå da heldigvis. Men nok om det!

Ellers har det vært en super koslig dag i dag også! Kristin, Marius og Leon tok seg turen hit i dag på middag. Grillings på terrassen er utrolig digg, nå som det nærmer seg sommer med stormskritt. Gikk en tur med Alice, Leon og Jack før det også. Tuslet oss en liten tur nedom båthavna på øyenkilen, for å beundre de store og chille båtene som rikfolk eier. Det er noen syke båter folk har altså! Med flybridge, to svære motorer, utrolig stilrent design og du ser at båtene er verd utrolig mye penger. Skulle ønske jeg eide en sånnen nå ass. Hadde ikke gjort noe det! 

Som sagt i overskriften, så fikk vi påske egg idag! Tusen takk kjære søte snille mamma, som ikke vil gjøre dattera si fetere enn det hun allerede er. Faktisk utrolig glad for at jeg ikke fikk et giga egg som det jeg fikk ifjor. For du ser godt at det har lagt igjenn noen minner her og der! Men vertfall, så er jeg veldig glad for det, for da føler jeg meg ikke så maad usunn! Også får jeg ikke dårlig samvittighet etter jeg har spist opp hele greia. Nei, ett lite påske egg holder for meg i år, og takker muttern for at hun kjenner meg så godt! Vil da ikke bli feitere nå som bikini sesongen snart kommer. Haha, får nok ta meg et par uker på Shapes etter ferien ass.

Jaja! Eneste jeg orker å si nå er vel God natt. Sov godt og drøm om meg! ♥


  • 22.04.2011 kl.09:32
  hvorfor er du så pinglete at du ikke tør å skrive det på bloggen da ?
  Sofie<33
  22.04.2011 kl.20:50
  God påske.

  Hei, jeg skal ha en spørsmåls runde på bloggen min hvor jeg trenger spørsmål. Så kansje du har et spørsmål til meg så finner du mere ut av meg?

  http://Www.Sofiekaren.blogg.no  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta