Embarrassed! (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Embarrassed!

Okej, dette var litt pinlig! Har helt glemt bort bloggen min! En ting jeg har funnet ut mens bloggen min ikke har vert tilstedeværende i hodet mitt er at... Neih, jeg glemte det!... Men en annen ting er at jeg har funnet ut hvorfor ingen kommenterer bloggen, og det er jo fordi jeg er en elendig blogger! Hahah, satt å leste bloggen min før jeg dro på Cafè Grace igår, og gjett om jeg ble flau! Der tok du sikkert feil, og gjettet at jeg ble flau, men det gjore jeg ikke! For å si det mildt, i don't give a cake i hva dere mener og sier, for jeg står på egne ben og er meg selv. Tåler du ikke det, hva gjør du her inne da? Unz, så blogger jeg ikke kun for kommentarer og dere lesere (ikke det at jeg ikke setter pris på at dere leser altså, for det er bare koselig! Samme med kommentarer!), men jeg blogger for meg selv! En blogg hvor jeg kan utrykke følelsene mine, legge ut bilder av hva jeg vil og masse mer! Men nok om det! 

Igår gjore jeg ferdig shortsen og den ene genseren også, bilder kommer forhåpentlig vis etterpå! Bilder av rommet kommer også siden, samme med sminkevideoen og konf bildene.! Mye å gjøre den kommende uka, så får se om jeg får skvisa det inn! I dag skal jeg også i bursdags feiring til min kusine Marlene og hennes mann (de hadde bursdag på samme dag) og min fetter Magnus (Marlenes bror) som fyller år i dag!  Skal forhåpentligvis til byen før det, for min andre Björn Axèn rettetang har streiket den også, så da trenger jeg en ny! Vurderer sterkt å kjøpe meg ghd, men da blir det for lite penger til ny tlf, så vi får se! 

Vennene mine og meg i konfirmasjonen min! ♥ Misslykka hårsveis, da rettetanga tok kvelden -.-
   • 30.04.2011 kl.10:14
  Kjempe pent bilde av deg og dine venner :), kos deg på bursdag i dag :)
  30.04.2011 kl.10:21
  Kjempe fin blogg du har, likte deisgnet godt!:)

  -Gjerne stikk innom min blogg, og kommenter?(a)
  30.04.2011 kl.10:22
  Hei,jeg har lest bloggen din en stund nå og digger den. Håper du forsetter å blogge lenge :)

  KJEMPEBRA !

  <3 from www.karitam.blogg.no
  30.04.2011 kl.10:56
  Sorry å måtte si det: men karitam (kommentaren over her) følger ikke bloggen din! hun har kommentert det på sikkert 50 blogger allerede, og jeg har sett en god del av dem.... hater når folk spammer slik!! men uansett!

  tilbake til innlegget ditt:

  det er selvfølgelig gøy med kommentarer og slikt! men er enig i at det ikke er derfor vi blogger :D er jo for å dele ting vi tenker på, og slikt! det er jo gøy å blogge liksom :) eneste er at det selvfølgelig gir mer motivasjon med kommentarer å slik! stå på videre du :D
  30.04.2011 kl.11:34
  // np! ja selvfølgelig! alltid gøy med kommenarer :D
  30.04.2011 kl.12:35
  Og Magnus sin kone og datter ;) Sees ikveld! <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta