Pinsefestival og barnevelsignelse! (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Pinsefestival og barnevelsignelse!

I helgen har jeg vert på Degernes på pinsefestival! Det var nesten årets høydepunkt, med masse fantastiske mennesker, fantastisk sang og absolutt fantastiske møter. Veldig koselig og morsomt alt sammen. Festivalen varte fra fredag til søndag, men jeg måtte dra på lørdags kveld/natt fordi mitt absolutt nydeligste tantebarn skulle barnevelsignes. ♥ Her har du noen bilder : )
 Sammens med Marius, Marcus, Chris, Sara og mange flere, har jeg storkosa meg på festival!! Ett av årets høydepunkter! Kan ikke si annet en at jeg gleder meg til nesteår! ♥

Har du vært på festival i år?
Eller skal du?

På søndag ble jo som sagt Leon Alexander barnevelsignet. En bra koslig dag for alle familiemedlemmer som deltok på både velsignelsen og etterfesten!


 Sammens med Kaja, Leon, Kristin, Alice og resten av næreste familie, koset vi oss sammen! Kaja og jeg hadde en liten slosskamp med enorme boksehansker som dere kan se! Tok du opp henda etter en tur nedi dem, luktet det dritt av deg resten av dagen... Hahah, men koselig fordet da! ♥

Fantastisk helg med som sagt, fantastiske folk! 
Nå stikker jeg og blir borte i vertfall en dag, siden vi skal på klassetur til Kvernmoen. Bilder skal nok bli tatt, så dere får bare vente å se hvor koselig jeg har hatt det i telt midt uti villmarka. Huff nei! Kan ikke akkurat si jeg gleder meg! Ønsk meg god tur, og ha en fantastisk kveld videre, så snakkes vi i overimorgen!
Hade  • randomkaja
  15.06.2011 kl.21:37
  Det var gøy! :D
  15.06.2011 kl.21:49
  Degernes var superkoselig, og jeg liker bildene :-) Barnevelsignelsen så også veldig kos ut!
  16.06.2011 kl.17:00
  Så koselig det så ut! bra du kosa deg så mye ^^<3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta