The sickness of being sick! (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

The sickness of being sick!

Våkne opp om morningen i dag ved å hoste konstant i nesten 10 minutter var utrolig slitsomt. Hadde vondt i brystet lenge etterpå. Da skjønte jeg at jeg ikke burde dra på skolen. Hadde vel kanskje ikke vært så morsomt å vært der heller. For i dag skulle klassene på teamet vårt ha øvelsesdag for fremføringer. Og da skulle vi enten syngen en selvskreven sang, eller spille i et skuespill fra Shakespeare. Så hadde kanskje ikke vært så kult å hoste og harke gjennom fremføringene. Vel, føler meg litt bedre nå, så lurer på om jeg skal gjøre et forsøk på å dra i bursdag til mine kusiner og onkel i dag. Hadde nok vært utrolig koselig! Lenge siden jeg har sett familien min, så hadde vært hyggelig å se dem igjen. 

En annen ting jeg bare må si, er at hunden min Jack, har vært den beste "sickmaten" jeg noen gang har hatt. Aldri har han vært mere kosen, rolig og snill rundt meg som det han har vært nå. Aww, elsker lillegullet mitt ♥ 

Say hello to sminkeløst ansikt, ustellt hår og verdens nydligste lille godklump! ♥

Men, hvis jeg skal i bursdag etterpå, må jeg ha litt tid på meg.. Jeg må dusje, fikse håret, sminke meg, finne klær også videre. Stort stress og være meg i slike situasjoner, spessiellt når jeg ikke har energi nok til å være stresset. Nei huff, dette innlegget ble litt for klagete nå syns jeg! Må virkelig slutte å klage på ting, og heller se det positive. Det viktig det! Velvel, stikker jeg da! Ha en super kveld videre i dag!

Hade
  • Hannaa!! <3
  24.08.2011 kl.15:16
  Nyyyyyyyyyyydelig!<3 Kos deg i Bursdag!
  Eline Johanne <3
  24.08.2011 kl.15:26
  Jack er bare såå nydelig!! LIKER at du blir bedre :)

  Kos deg i bursdag snuppa! <3
  amalie
  24.08.2011 kl.15:48
  søt du ! <3

  kos deg med nigahiga og kevjumba neida hahah  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta