Fight against the fat! (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Fight against the fat!

Hei mennesker! I dag har jeg gjort absolutt ingen ting. Sovet kjempe lenge (som faktisk viste seg å være veldig irriterende), gått ned i stuen å ikke gjort en dritt bortsett fra å se på TV eller stirre inn i dataskjermen (har faktisk twittret en del i dag), tok meg faktisk til fornuft og ryddet stuebordet og kjøkkenet (be bedt om det såklart) og ellers bare labbet rundt i huset som et menneske med fritidsproblemer normalt gjør! Ja, latere menneske enn meg skal du gå å lete lenge etter. Eller? Føler kroppen min bare skriker etter en joggetur, og sier klart og tydelig neitakk til all den dritten av fett og sukker som stadig blir stappet ned i der.. Men, den dumme tanken i hjernen min som sier "bare denne gangen da! Du blir ikke fet av kun én til? Og du mister ikke kondisen og blir ikke latere av å bare droppe treningen én dag!!", slår inn hver eneste dag. Og trist nok som det er, så hører jeg på den... Og ikke kroppen min som prøver å foreslå ett bedre alternativ... Dumme hjerne! Dumme meg! Dumme fett som i det heletatt eksisterer? Tenk da. Så mange mennesker som ikke ville tatt sitt eget liv, eller som ikke ville blitt mobbet eller slikt hvis ikke fett og sukker og fetende ting hadde eksistert! Da hadde verden vært et mye bedre sted på bo på for maaaange! :) Jeg er jammen smart altså. Dette syns jeg virkelig var en god idé. Fight against fat.!

Wow, jeg VISSTE at dette bildet ville komme til nytte en dag. Skittles! Farlig godt og farlig usunt. Tenk deg det. Dette er et av de mest spiste godteriene i Amerika. Også ett av de mest populære! Om ikke det blir det samme da!? Huff.. For en usunn verden vi lever i!

Følte også for å legge ut dette bildet for å demonstrere hvor fete man kan bli av å spise slike usunne saker! Heh, neida. Skal ikke være slem jeg. Nei grunnen til at jeg publiserer dette bildet er fordi, dette bildet ble tatt på skolen på mandag. Og selvom det høres fælt ut for mange, så savner jeg skolen litt! Har vært hjemme siden tirsdag, og er usikkert om jeg skal dit i morgen også :( kjederlig å være syk syns jeg.. Savner vennene mine og klassm8tza ufattelig mye nå. Savner å være sosial i det heletatt. Må også si en ting som jeg VET jeg kommer til å være uenig med senere. Og det er at jeg faktisk gleder meg litt til å starte med lekser. Få begynt å bruke de nye skolesakene mine, og begynt å bruke hjernen litt igjen! Fikk ett lite smarthetskick på mandag under ukas grublis skjønner du. Spørsmålet lød slik: Det var en mark som elsket å spise. Hver dag spiste han seg til dobbel størrelse, og det tok ti dager før han var voksen og i full størrelse. Hvor mange dager tok det før marken var halvstørrelse? (om det ble riktig :s) jeg tror det vertfall. Dette spørsmålet lurte alle i gruppen jeg satt i på! Og i den gruppa, satt klassens smarteste jente, nemlig... Ikke meg. Men vertfall så satt alle å lurte på hva det kunne være. Så sa jeg " jeg tror det er " dager jeg! " og forklarte hvorfor. De andre skjønte ikke en dritt av hva jeg prøvde å komme frem til. Men siden de ikke hadde den minste anelse om hva svaret kunne være, skrev de det opp. På slutten skulle læreren vår lese opp hva svaret på den grublisen var. Og gjett hvem gruppe som hadde rett! Det var OSS, og bare oss! DA må jeg innrømme at jeg ble litt stolt. Med en 4'er i snitt i matte og en av de lest dumme elevene i 10e, så var det MEG, og kun jeg som hadde svaret på det! Velvel, får vel kanskje slutte å snakke om dette nå, å heller legge meg. Itilfelle jeg skal opp tidlig i morgen. Beklager også for et så sent innlegg, men slik ble det bare!

Natta da • 26.08.2011 kl.07:12
  haha, smart du andrea ^^ 4 i matte er vel ikke så dårlig? :D håper du blir frisk snart!
  26.08.2011 kl.09:50
  Klarte du løse grublisen da, Helene? ;D
  Eline Johanne <3
  26.08.2011 kl.13:52
  Søte deg!! Du er ganske smart du da! :D

  (Men må nok si at vi går faktisk i 10 E nå :P <3)

  Ille fint bilde btw ;D <3
  26.08.2011 kl.23:29
  Jeg leste og leste, og jeg leste om igjen for å se etter at jeg ikke hadde oversett det jeg så etter; du skrev aldri hva svaret var!! Smartass<3
  26.08.2011 kl.23:35
  Kristin: Var liksom meningen da vettu, Kristin! ;) For at dere skulle finne det ut selv! MEN det jeg faktisk glemte, var å skrive svaret i neste innlegg! :L Så takk for at du minnet meg på det! :) <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta