Jeg er ikke så genial! (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Jeg er ikke så genial!

Hei på dere søte mennesker! ♥

Okej, overskriften her handler egentlig ikke om innlegget i det heletatt, men å finne en fellesnevner til dette innlegget kunne tatt meg ganske så lang tid, så derfor kom jeg opp med "jeg er ikke så genial"! Burde egentlig hatt en apostroff over å'en for å utdype at jeg virkelig mener "såååå smart", men det funker jo ikke så vi får vel bare la det ligge! 

Nå er det fryktelig (pinlig) lenge siden jeg har tatt henda fatt og blogget. Men hjernen min har bare koblet helt ut av bloggen og er faktisk stolt av å si, at jeg har fokusert mye på skole. Går jo i tiende nå, så har helst lyst til forbedre karakterene mine! Så jeg kan ikke love at jeg kommer til å blogge så utrolig ofte, men skal prøve så godt jeg kan å blogge litt oftere enn det jeg har gjort i det siste hvertfall. Men nå lar jeg den saken ligge.

 

Nå kjenner jeg det er fryktelig deilig med ferie! Har hatt prøver nesten hver dag disse to-tre ukene som har vært. Tror det er tre eller fire dager som vi ikke har hatt prøver jeg. Så mye stress og øving denne tia, og for å være helt ælig så har jeg ikke hatt så kjempe mye å blogge om. Det har jeg ikke nå heller! MEN, til alle dere søte mennesker der ute som sitter å leser nå, som har twitter, vær så snill å følg meg da :) Klikk HER om du vil!


Blogges etter en god natts søvn folkens! ♥ Sov godt og drøm søtt!
Natta


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta