I am (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

I am

Det må bare være noe galt med meg. Nesten hver dag har jeg noe nytt å klage på. Enten er det tannverk, vondt i hodet, støl, vondt i ryggen eller nakken, for kvisete tryne eller som nå, hoven overleppe..  Ikke vet jeg hvorfor jeg har det, men leppa mi er nå dobbelt så stor som normalen, og det ser ut som jeg snuser. Vakkert. Den er øm og stor og auau. Usee? jeg har alltid ett eller annet å klage over, og noe eller noen må få meg til å stoppe. Ikke èn dag går det uten at jeg har klaget over minst 20 ting i livet og hverdagen min. Tragiskt.

Ellers så er datan min fortsatt på reparasjon, også noe som suger, så min mors data blir brukt her. Det er en av grunnene til at jeg ikke blogger for tiden. Har også startet å blogge på Elanis, men ikke så fryktelig mye blogging av meg der heller enda, av samme grunn. Men Eline er veldig flink. Hvem trodde at en som aldri har blogget før skriver så bra som det hun gjør? : ) Får vel nesten få det kvisete, trøtte ansiktet mitt og den runde og gode kroppen i sengs nå. Som sagt av treningseksperter, så trenger kroppen søvn for å holde forbrenningen oppe. Oh shit.. det er derfor jeg har lagt på meg så fryktelig i det siste. Jaja, kanskje det hjelper med at jeg skal starte å legge meg tidligere, slutte med telefonen på kvelden etter leggetid, starte å jogge for fullt igjen og prøve å holde meg unna godteskapet midt i uka. Tette kjærringa sjøl vettu, sitter å døtter i seg godis midt i uka, mens jeg har dårlig samvittighet. Spesielt at jeg bare fortsetter å ete da, tilogmed når jeg føler på det!... Jaja, det får vel være et av mine mange nyttårsfortsetter (?) Å endre tankegang på det med å trene og ikke ete drittmat. 


ikke stirr for lenge på det, da starter det bare å svi i øya.

Jaja, det får vel være dagens preken om usunne meg, og hvor klagete jeg er! Så snakkes vi sikkert siden. 
- Natta sa vi da 

  • Hanna
  24.10.2011 kl.15:26
  Hahaha! <3 Søt du! <3 Og litt tragisk! ;)

  Neiiiiidaaaaa! <3
  24.10.2011 kl.15:29
  Heheh, ikke no å si neida til det! Sannheta sjæl ♥
  03.11.2011 kl.10:19
  Hahaha! Jeg må LE av deg! :-P

  Alle klager på noe hele tiden, sånn er det bare. Du har det nok ikke så ille som du skal ha det til ;) Prøv å tenke positivt, er du støl får du bare bevege deg mer! ;-P

  LOVE! <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta