Det tar jo så kort tid! (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Det tar jo så kort tid!

Hei på dere søte mennesker! ♥

Istad satt jeg i den myke, gode sofaen min med teppe rundt skuldrene og en god kopp te i hånda! Nå er det slutt på godsakene. For nå er det å sette seg rett opp i studieposisjon, på en hard, rett stol å lese på matte. Matteprøve i morgen.. Fun! Grunnen til at jeg ikke lenger kan sitte i sofaen, er fordi jeg blir distrahert av tv'n. Kjipe greier det der!

Velvel, siden jeg ikke blogget i går kan jeg vel oppdatere litt. I går var jeg på skolen, så gikk jeg en tur med min kjære hund, så øvde jeg på franskprøve, så sovnet jeg på sofaen og deretter dro jeg på mørkekjøring. Fete greier det der ass. Ble brukt som test person, så ble bedt om å stelle meg midt i veien mens en blir skulle kjøre mot meg. Skulle teste hvor mange meter unna en bil var før han kunne se meg. Livredd for å bli påkjørt vettu. Husker ikke helt nå i farten, fordi jeg har så mye matte døttet inn i huet fra før. Så kom jeg hjem å scrappet litt, og så øvde på fransken igjen. Så ikke så mye tid til å blogge da.

Men dere... En ting må jeg bare ta opp! Flere spør og spør om hvorfor jeg ikke blogger, og maser på at jeg skal blogge. Så blogger jeg, og ingen av dere kommenterer. Altså ingen av dere som leser gidder å ta dere tid til å kommentere, og det gjør jo ikke akkurat meg veldig lysten til å prøve å skvise inn tid til å blogge. Også tar det jo så kort tid! Så hadde dere lagt igjenn en kommentar, så hadde jeg blitt kjempe glad! : )

Hva har dere gjort i dag?

- Andrea  • 26.10.2011 kl.12:04
    Søta! <3 Synes det er bra at du har begynt å blogge igjen jeg :)    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta