Det er lurt å aktivere "Finn din iPhone" (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Det er lurt å aktivere "Finn din iPhone"

So, I was at the beach today, and it was like.. sooo fun! Omg, let me tell you.. 
Heh, fikk bare ufattelig lyst til å innlede innlegget på den måten. Har hatt amerikansk på hjernen den uka her. Mye av facebook samtalene mine har vert amerikanske, tweeter og til og med samtaler mellom meg og venninnene mine. Skjønner ikke at de blir gale egentlig, men jeg bare elsker det språket. Kanskje en av flere grunner til at jeg vil flytte til de forente stater. Vel, har da i dag vert på stranden/fjellet med mine gode venninner Helene, Amalie og Stephanie ♥ Vi var på en måte på stranden, men vi satt på fjellet så, ja.. Du skjønner sikkert hva jeg mener.

Jeg var fryktelig sporty i dag, for jeg skulle jo først sykle til butikken for å kjøpe grillmat og frokost. På veien var jeg så mega flink og klarte å miste telefonen min. Jeg syklet ut til Faratangen, som er stranden vi var på, og deretter fant jeg ut at den var borte. Jeg måtte sykle tilbake igjen og lete og lete og lete og lete. Etter en samtale med kassamannen på rema, politiet og rundturer fra faratangen til rema 1000 rundt 7-8 ganger, så fant jeg den ENDELIG! Hadde jo ikke aktivert "Finn din iPhone" så gjore jo alt mye vanskeligere. Men ah, den følelsen jeg hadde da var helt ubeskrivelig, jeg tuller ikke. Telefonen min betyr altfor mye for meg, så å miste den var helt.. fælt! Men heldigvis fant jeg den i grøftekanten under en del blader og shit. So, now i'm happy again :) Smile!
Søte lille jallaklumpen til Andrea det se! Helene ♥

Sunt og godt. Oppfordrer ungdommer til å gjøre det samme! Grille altså.

Gjore et forsøk på å få til et bra bilde av meg selv. Hh, wannabe bra blogger med weird ansiktsuttykk og greier. Jaja, noen som fikk med seg Kollektivet i går forresten? Elsker det programmet. Do you?

Night! - Andrea • Josefine
  24.03.2012 kl.23:33
  hvor er det man skrur på det a? :)
  24.03.2012 kl.23:38
  Laster ned "Find my iPhone" på appstore :)
  helene w
  24.03.2012 kl.23:38
  så søt du eeer :D var tjempe koselig idag <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta