Apartment celebrating breakfast (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Apartment celebrating breakfast

I går flyttet min kjære søster ut i sin nye leilighet, og jeg fikk lov til å sove hos henne den første natta ♥ Tenkte at siden hun har offisiellt flyttet hjemmefra, ville jeg gjøre litt kost ut av den første frokosten. Så da dekka jeg på litt søtt og sånt da vettu. Jaja, da er jeg blitt enebarn jeg da. Begge mine storesøstre er ute av huset. Huff, kjenner jeg gruer meg til å se de nye planene over husarbeidet. Hehe, neida. Blir vel forhåpentligvis ikke så ille. Vel, Gratulerer med leilighet da Alice ;) Kommer nok til å bli boende der en stund jeg og. Gled deg! 

1. April i dag og greier. Noen som har klart å lure noen? Hehe, det har ikke jeg.. Har rett og slett ikke kommet på en bra spøk, også har jeg vært alene over halvparten av dagen. Har vel egentlig bare sittet foran datan og sett på pranks på youtube og hørt på veldig høy musikk. Denne sangen har jeg blitt helt hekta på i det siste. Blir vel en av partysangene vel? Vel, jeg digger den! Btw, har ikke fått blogget i det siste fordi jeg ikke har hatt nett og slike hindringer..


Hørt den? 

- Andrea
(Vet dette innlegget var litt barnslig og rart skrevet, men akkurat nu er jeg veldig trøtt, sliten og vil helst ha en kiropraktor som kan komme å knekke meg opp fra den stillingen jeg sitter i nå. Klarer så vidt å reise meg etter den heftige dansingen for meg selv etter den --^ sangen litt for lenge istad. vel, natta!)  • Helene w
  03.04.2012 kl.11:51
  Så fint det var der, og kjempe fine bilder når du gjorde de sånn duse :D
  04.04.2012 kl.01:02
  Ja, har hørt "sangen" og digger den! Takk for deilig frokost <3
  Stephanie
  06.04.2012 kl.21:27
  Så fint det var !;D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta