22.05.2015 (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

22.05.2015


Hvor deilig er det ikke å tjuvstarte på en langhelg med en god kopp te under pleddet, hvor uværet bråker på utsiden av vinduene. Pinsen er her, og vi får en ekstra fridag etter helgen, noe som gjør helgen mer avslappende og nytbar. Vi hadde fri fra skolen idag, fordi vi var ferdige med det som skulle gjøres i historietimene. Å ha flere timer og dager med fri etter en russetid som har vært lang og noe død, er faktisk veldig godt det også. Hvertfall med tanke på at energinivået mitt er lik null etter hvordan kjæresten min og jeg har kosa oss med netflix og hvit sjokolade, haha. Jeg vet ikke hva som har fått meg frelst, men det finnes ikke noe bedre enn hvit sjokolade når det gjelder søtsaker! Burde vel kutte litt ned på det nå, siden sommeren nærmer seg med stormskritt. Det er jo allerede juni om litt over en uke?! Skummelt hvor fort tiden går.

Jeg har også fått meg jobb i butikkjeden BIANCO Footwear i Torvbyen, og det er jeg veldig stolt av. En som elsker det å selge, hjelpe kunder med det som trengs og komme i kontakt med nye mennesker er jo meg. Og ikke minst sko da. Jeg elsker sko. Vet ikke helt hva det er, men er veldig glad i å møte nye mennesker i jobbsammenheng. Når det gjelder nye mennesker i forbindelse med skole, bursdager eller andre sammenhenger hvor jeg ikke kjenner så mange, så er jeg egentlig veldig stille og lite utadvent, men med en gang jeg kommer på jobb må man liksom være blid og kontaktsøkende, og det liker jeg! Jeg er jo også et ekstremt konkurransemenneske, så når det gjelder salgstall og slikt så gjør jeg mitt aller beste i å selge mest. Det er nok noe jeg har i blodet, i og med at hele familien min er ekstreme konkurransemennesker, alle sammen! Da blir det litt morsomt i hverdagen da vettu. 

 
Etter et år og 3 måneder, er jeg fortsatt som nyforelska i han her! ♥

Nå er planene for kvelden å spise en god middag og sette i gang å rydde det nedrota rommet mitt, så det blir klart for besøk av Eline Johanne imorgen. Endelig får vi pressa inn en jentekveld med bare oss to hvor vi kan prate om alt og ingenting. Det blir så lenge mellom hver gang, og det skal bli så deilig å få til det igjen! 

Ha en fin fredag videre! 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta