Thailand (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Thailand

Jeg må le av meg selv. Skal starte å blogge igjen, og det som skjer er at jeg legger ut ett inlegg og that's it. Det er vel bare det at det å legge ut et innlegg hver dag er uvant, og man ikke tenker så mye på det. Det er liksom ikke blitt en vane (ennå), hehe. Men, skal prøve så godt jeg kan å poste det jeg kan nå fremover, selvom det er litt vanskelig nå i eksamenstiden og slikt. Første eksamen hadde jeg idag, og det i faget Nynorsk skriftlig. Følte det gikk overraskende bra egentlig, men magefølelsen min har jo blitt bevist det motsatte utallige ganger,såå. Tror vi får vente å se jeg. I morgen har vi eksamen i Bokmål, som alle andre VG3 elever i Norge har. Deretter gjenstår det kun en muntlig eksamen, og det er det trekk til i uke 24/25. Kjære Gud, la meg komme opp i Scenografi muntlig/praktisk! Det hadde vært gull!

Videre til overskriften. Thailand er sommerens destinasjon, og Phuket er byen hoteller vårt ligger plassert. Jeg tror aldri jeg har gleda meg så mye til en tur som nå. Endelig får jeg dra på en ordentlig tur med kjæresten min <3 Vi drar den 7. Juli og kommer frem den 8. Når vi kommer ned dit, venter et to ukers opphold i en suite på 100kvm, med jacuzzi på terassen. Med oss skal også Alice (min søster) og Madeleine (venninne) være med, som også har sin egen suite. Det her kommer til å bli den mest konfortable, avslappende, opplevelsesrike og mest minneverdige turen jeg noen sinne har vært med på. Gleder meg som en liten unge til å ligge på stranda å sole meg, ri på elefanter, være med på øyhopping og litt av hvert. Mange opplevelser skal oppleves, og mange bilder skal tas. Garantert. Mer om den turen kommer nærmere. Så følg med i starten av juli! 

 

Ha en fin dag videre! Og om du også er midt oppi eksamensrushet, lykke til!  • 28.05.2015 kl.21:24
  Så herlig! Thailand er fantastisk

  Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta