Feriemodus (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Feriemodus

Nå merker jeg at jeg er skikkelig klar for for å bli ferdig på skolen. Slippe tankene på skolearbeid, prøver og eksamner vil bli så ufattelig deilig. Og ikke minst det å dra av gårde vekk fra Norge og bare koble ut og ta livet med ro. Det kommer til å bli så magisk!

Dagen idag har vært hektisk. Først skole, så rett til fysioterapauten og deretter rett på jobb. Hadde veldig på følelsen at denne dagen kom til å bli lang og slitsom, men det motsatte beviste seg. Det har vært en overraskende bra dag idag. Kundene som har vært innom, har vært hyggelige og imøtekommende, og det gjør mye på humøret! Det samme med naboer som hilser på og interesserer seg for hvordan eksamnene mine har gått og diverse. Liker sånt! Så ja, en bra dag! :)

Akkurat nå sitter jeg å ser på min nye favorittserie, Orphan Black. Endelig har jeg fått tilbake netflixkontoen min, og fant brått ut at jeg ikke hadde noen serier å se på utenom de Trym og jeg ser sammen. Prøvde da ut denne serien og den var avhengighetsskapende fra første episode! Spennende, annerledes og innimellom morsom. Bør virkelig sees!

Ulempen med denne serien, er at det kun er 3 sesonger hittil, og kun 10 episoder i hver. Vil ha flere! Haha, har blitt helt hekta!

Nå er det på tide å ta kvelden vel? Klokka er mye og jeg begynner å bli dødstrøtt og ikke minst sliten. Tror kroppen min lengter etter senga nå. Så, god natt mennesker! Håper dere får en god natts søvn, og at dere får en fin dag imorgen. Peace out. (Ikke spør hvorfor jeg skrev det der).


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta