B Ø L G E N (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

B Ø L G E N

 

Åh, for en fantastisk dag! Våknet opp til meldinger fra en blid kjæreste, etter en god natt med masse søvn og rare drømmer. Av en eller annen grunn har jeg begynt å drømme mye rart i det siste? Eller vertfall huske drømmene mine mye oftere. Kjempe rart men også veldig morsomt til tider. Men hvertfall, så dro jeg ut en tur på båten med mamma og pappa etter frokost. Vi har en sove-båt (som går fort, heldigvis) som vi putret ut til et vindstille sted med. Så utrolig deilig å kunne bade, sole seg og slappe av ute i sola selv om det snart er september. Leva livet! Etter turen ute på vannet, inviterte foreldrene mine oss på kino. Oss vil da si Alice, Madeleine, Trym og meg. Da dro vi på den norske katastrofefilmen, Bølgen. 

Bølgen må jeg si var en ufattelig og overraskende bra film. Jeg hadde virkelig ikke trodd at norske produsenter kunne få til så bra spesialeffekter og å klare å lage en så "virkelig" film av noe som faktisk kan skje, her i Norge. Så surrealistisk å tenke på at en hel kommune/by kan gå under bare ved at naturen går sin gang. Nå liker jeg jo action og katastrofefilmer veldig godt, så denne filmen var midt i blinken for meg sånn sett. Helt ærlig må si at det ikke er den beste filmen jeg har sett, for det skal mye til, men jeg er veldig positivt overrasket over hvor bra laget den var etter hvor lave forventninger jeg hadde til filmen. Jeg er den som er motsatt av filmkritikere og slikt, så har filmer fått god kritikk, så er den som regel ikke noe jeg foretrekker, men har filmen fått dårlig kritikk så er det noe jeg godt kan synes er de bedre filmene etter min mening. Denne gangen var jeg enig med kritikerne, og vil så absolutt anbefale folk å se den. 


Har du sett Bølgen? Si gjerne din mening om filmen i kommentarfeltet!

 

Nå er det tid for å ta kvelden for meg også vel? Tenkte å prøve å få postet noen bilder fra turen vår til Thailand, i morgen, så følg med om du er interessert :) God natt! 
- Andrea -


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta