Inspirasjon (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Inspirasjon

Her for litt siden var jeg på IKEA og kjøpte meg ny kommode og tok med litt ekstra smått for å gjøre litt mer stas på rommet mitt. Etter jeg flyttet ut på rommet i annen etasje på garasjen, har jeg ikke hatt noe annet å oppbevare klærne mine i enn et par skuffer under senga. Det gikk jeg dritt lei av etterhvert, ettersom klærne ikke ble plassert pent nok som gjorde at de ble skrukkete, det samlet seg støv og det gikk ikke an å sortere det ordentlig. Ja, et evig rot egentlig. Vertfall til hverdagsklær. Så når jeg kjøpte meg kommoden ble jeg litt inspirert til å gjøre om rommet mitt til et ordentlig oppholdssted istedenfor å bare sove der. Jeg har tegnet opp rommet, og forskjellige plasseringer av til jeg har, og ting jeg har planlagt å kjøpe. Har også blitt veldig inspirert til å redesigne møbler og diverse, så gleder meg til å komme ordentlig igang! For å finne inspirasjon har jeg vært en del på pinterest. 

Som dere ser så er jeg veldig glad i hvite og sterile rom. Det blir liksom som blanke ark som du kan fargelegge med møbler. Er du lei det du har kan man gjøre litt om på møblene og du har et helt nytt rom. Så det tanken er jeg litt fan av. Er det forresten noen som vet om hvor man får tak i slike dyrehodeskaller med horn? Som på bilde nr2? Trenger nødvendigvis ikke å måtte henges opp. Tegningene jeg har jobbet litt med ser foreløpig slik ut:

Gleder meg til å se hvordan dette blir i virkeligheten. Her er det et par ting som jeg ikke har kjøpt inn ennå, men det kommer med neste lønning. Er veldig glad i å stue ting inn mot veggene som dere kan se, men ser an plassen som er igjen på midten når alt er ferdig. Kan hende jeg kjøper inn et lite bord og no smått og setter på midten ellerno, men som sagt, vi får se an plassen. Men oppdateringer, før og etterbilder kommer garantert! :) 

- Andrea - • 06.09.2015 kl.22:10
  Så mange fine bilder.... Fikk lyst å endre på ting heime:)
  06.09.2015 kl.22:13
  Ah, Pinterest <3 går sjeldent lei av å utforske den appen!
  06.09.2015 kl.22:14
  Så sinnsykt mye fint på inspirasjonsbildene!

  Gleder meg veldig til å se hvordan rommet ditt kommer til å bli, blir sikkert kjempefint kjenner jeg deg rett! ;)

  Lykke til! <3
  06.09.2015 kl.22:16
  Utrolig fin inspo:)

  Ha en riktig fin uke <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta