Forandring fryder! (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Forandring fryder!

Mer hektisk hverdag enn det her har jeg ikke hatt på lenge. Som noen, men kanskje ikke alle har fått med seg, er at jeg har fått meg ennå en jobb. Denne jobben er da på Best på ørebekk. Det er en bensinstasjon som ikke er døgnåpen (heldigvis), og som selger masse snadder. Likevel har hverdagen min blitt drastisk forandret. Jeg begynte opplæringen for en drøy uke siden og etter det har ting gått i ett. Vaktene jeg har jobbet hittil har startet klokka 06:00 og da har jeg vært ferdig klokka 13. Deretter har jeg dratt videre å jobbet på bianco fra 15:00 til 20:00, for så å dra hjem, spise og sove. Hva skal jeg si? Det er hektisk men verd det! Endelig får jeg spart en del til eventuelle studier neste år, og flytting ikke minst.

Så nå ligger jeg her, i senga og venter på å få dratt meg selv opp for å ordne meg til neste vakt. Hadde ukas eneste fridag igår, og idag er det på'an igjen. Dagen igår ble kun brukt til å slappe av og fokusere på å bli frisk, ettersom jeg har klart å dra på meg en ganske heftig forkjølelse. Det virker som trengtes ettersom jeg er en del bedre idag igjen, og takk gud for det! Har du lyst til å besøke meg på jobb er det bare å gjøre det. Idag er jeg på plass på Bianco Amfi Borg i sarpsborg fra 15-20, så blir evig glad for besøk av kjente fjes!

Selv om jeg er litt i overkant glad i å ligge i senga døgnet rundt og se på tv og spise god mat, må jeg også innrømme at jeg liker meg veldig godt på jobb! Tar med meg en kopp te og noe å spise og sånt til de gangene det er rolig i butikken. Og nå er det vel på tide å stå opp å ordne dette fuglereiret jeg har på hodet og å få i meg en god frokost før der bærer til nabobyen. Ha en fin dag, alle! ❤ • 25.09.2015 kl.14:47
  Flink du er! Stolt av deg!

  Skulle gjerne kommet å besøkt deg, men u know.. :(

  Ha en superfin dag og helg videre! <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta