08.10.15 (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

08.10.15

Gårsdagen ble brukt på shopping. Rett og slett! Jeg satt meg på bussen for å møte min vakre venninne, Malin, for så å sprade rundt i Oslos handlegater å bruke litt penger. Trengte virkelig en dag uten tanke på jobb (selvom jeg skulle på kveldsvakt), fokusere på meg selv og skjemme meg selv litt bort. I vanskelige tider som dette vil jeg påstå at det er lov. Mesteparten av pengene forsvant på steen og strøm magasinet på karl johan. Der var det jo selvfølgelig en mac butikk som fristet med det ene etter det andre.

Mac prep and prime spray

Mac studio fix fluid foundation i nyansen NC15

Mac mineralize concealer cache-cernes i nyansen NW15

Mac studio fix powder plus foundation i nyansen NC15

Mac eye brows i fargen spiked

Mac in extreme dimention 3D black lash mascara

Mascaraen er en av mine favoritter of all times! Den er virkelig å anbefale. Vippene virker fyldigere og lengre og den store børsten sprer vippene og ja, jeg elsker den mascaraen! Noen som vil ha bevis?! For det har jeg! Brynpennen er også en god favoritt. Den sitter godt og kommer i mange forskjellige farger. De andre produktene ble jeg frelst av etter hun som sminket meg fra mac brukte de på meg. Hun foreslo diverse produkter og flere av de ble med meg hjem, woho. Fornøyd!

Ellers var det en veldig koselig dag. Veldig hyggelig å se Malin igjen, gå ut å spise god mat og få pratet litt. Betyr mye å ha sånne venner som henne<3 denne turen kommer nok til å gjentas flere ganger!

Ha en fin fredags kveld og kos dere!<3

- Andrea - • 09.10.2015 kl.19:39
  Bra du koset deg i går! :D

  Jeg hadde en utrolig koselig dag med deg, og håper det blir en til ganske så snart! ;)

  Glad i deg! <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta