N e w i n (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

N e w i n

Jeg har vært på shopping i nye, spennende interiørbutikker. Denne gangen bestemte jeg meg for å sjekke ut de tre designerbutikkene som har entret fredrikstads gågate. Dette var da Gran Domino, dis design og Habitat. Ett ord, og det er: frelst. Herlighet at det går ann å få stappet så sinnsykt mye fint/kult inn på tre butikker jeg aldri før hadde besøkt! Så tok med meg litt da vettu.

Dette er et duftlys fra Lumira som jeg kjøpte på dis design. Det lukter rett og slett himmelsk og er faktisk mitt første duftlys på mitt søte lille rom. Duften heter balinese yang yang og er en ikke så altfor intens duft, med en søt samt frisk lukt. Prisen er 199kr, og noen sier det er aaaltfor dyrt for et så lite lys, men jeg mener det er så verd det. De billigere duftlysa har en tendens til å bli for søte og intense for min del, så dette er det eneste jeg har virkelig likt lukta på.

Denne glassboksen er noe jeg har lett såå lenge etter. Den er kjøpt på Habitat for 155kr og er i messing. Endelig kan jeg ha en sånn og putte opp i masse fine ting! Denne gangen har det bare blitt en bitteliten sukkulent med en telysholder som potte. Aner ikke hvor noe av det er fra, haha. Men rundt jul, da skal det bli fint oppi der.

Lysestake fra Habitat til den nette pris av 49kr tror jeg?? Husker ikke helt hva den nøyaktige prisen var, men den var ikke dyr! Habitat er en butikk ufattelig mye fint, og mye av det er faktisk til greie priser også! I love it!

Telysholder i marmor fra Habitat. Kostet 145kr. Som sagt, elsker marmor. Dette blir ikke det siste jeg kjøper av det for å si det mildt!

Gran Domino ble det ikke noe fra, grunnet dårlig tid og en ubesluttsom frøken med navn Andrea. Men stakk en tur innom Åhlens og tok med meg disse kubbelysunderlagene. Tok med meg to sorte og to hvite i et matriale som kan likne betong/sement bare at det er lettere. Kostet 15kr per stk.

Denne lampa er en edison inspirert lampe. Denne er ikke fra designbutikkene jeg nevnte tidligere, men måtte vise dere den fordet. Lampa er fra Hemtex i sverige og det samme er pæra. Tilsammen kom dette på rundt 500kr og det var såå verd det! Elsker marmor, elsker gull og elsker pærer som dette!

Denne er også fra hemtex. Prisen husker jeg ikke, men den var så søt så slang den med.

Og til slutt, en kurv som jeg hadde planlagt å spraye i krom/gull, men vet ikke helt ennå hva det blir til. Denne er kjøpt på rusta i sverige til 99kr. Fin til å ha pledd i! Ooo, deilig nå i høstkulda!

Bilder av rommet får dere senere da det ikke ser ut for øyeblikket. Har begynt å rydde i gangen utenfor rommet (bor på et garasjeloft så er en del ting som er stuet opp i gangen der) så ting blir satt litt her og der. Gleder meg til å få ting litt på plass! Dom sagt, bilder kommer! Har du vært innom disse butikkene? Isåfall, hva er din dom?

Ha fortsatt en god kveld videre!

- Andrea - • 12.10.2015 kl.22:20
  Så mye fint ! :)
  12.10.2015 kl.22:23
  Så utrolig mye fint!
  12.10.2015 kl.22:25
  Wow, så mye stilig! virker som en kul butikk du har vært i :-D
  12.10.2015 kl.22:35
  Fiiiine ting <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta