Alene (Andrea Svartdahl)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Alene

Nei, jeg er ikke lengre sammen med Trym. For de som ikke har fått det med seg, så vet dere det nå. Vi fant ut at det var best for oss begge at vi gikk hvert vårt, i og med at vi har hatt en vanskelig tid med mye som har skjedd og liknende. Vi hadde det veldig bra sammen, mange gode minner ble skapt og vil bli beholdt, men følte til slutt at vi holdt hverandre tilbake. Rett og slett vokst fra hverandre, på en måte. Heldigvis ble forholdet vårt avsluttet på en "vennlig" måte, så vi er ikke der at vi hater hverandre. Vi kan fortsatt snakke sammen og være venner, og det er en positiv ting.

Det ER vondt å ikke være sammen med den man elsker. Det ER vondt å ikke ha den kjæresten man kunne dra til når som helst bare for å ligge i armkroken å kose. Men enkelte ting blir bare som det blir, og mer er det ikke å få gjort med den saken. Jeg tror vi begge har hatt/har en tøff periode med mye tanker og mimring tilbake på det gode vi hadde sammen. Men sånn er det. Er det ikke?

Så nå håper jeg at jeg skal få slippe alle spørsmål om hvordan det går med trym og meg, hvorfor det ble slutt og liknende. Er aldri noe morsom å bli minnet på hva man hadde, og måtte fortelle hele den samme regla nesten hver bidige dag.

God natt. • 18.10.2015 kl.12:02
  Glad i deg jentami! :)
  18.10.2015 kl.23:19
  Malin Therese: <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta