Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Jeg har vært på shopping i nye, spennende interiørbutikker. Denne gangen bestemte jeg meg for å sjekke ut de tre designerbutikkene som har entret fredrikstads gågate. Dette var da Gran Domino, dis design og Habitat. Ett ord, og det er: frelst. Herlighet at det går ann å få stappet så sinnsykt mye fint/kult inn på tre butikker jeg aldri før hadde besøkt! Så tok med meg litt da vettu.

Dette er et duftlys fra Lumira som jeg kjøpte på dis design. Det lukter rett og slett himmelsk og er faktisk mitt første duftlys på mitt søte lille rom. Duften heter balinese yang yang og er en ikke så altfor intens duft, med en søt samt frisk lukt. Prisen er 199kr, og noen sier det er aaaltfor dyrt for et så lite lys, men jeg mener det er så verd det. De billigere duftlysa har en tendens til å bli for søte og intense for min del, så dette er det eneste jeg har virkelig likt lukta på.

Denne glassboksen er noe jeg har lett såå lenge etter. Den er kjøpt på Habitat for 155kr og er i messing. Endelig kan jeg ha en sånn og putte opp i masse fine ting! Denne gangen har det bare blitt en bitteliten sukkulent med en telysholder som potte. Aner ikke hvor noe av det er fra, haha. Men rundt jul, da skal det bli fint oppi der.

Lysestake fra Habitat til den nette pris av 49kr tror jeg?? Husker ikke helt hva den nøyaktige prisen var, men den var ikke dyr! Habitat er en butikk ufattelig mye fint, og mye av det er faktisk til greie priser også! I love it!

Telysholder i marmor fra Habitat. Kostet 145kr. Som sagt, elsker marmor. Dette blir ikke det siste jeg kjøper av det for å si det mildt!

Gran Domino ble det ikke noe fra, grunnet dårlig tid og en ubesluttsom frøken med navn Andrea. Men stakk en tur innom Åhlens og tok med meg disse kubbelysunderlagene. Tok med meg to sorte og to hvite i et matriale som kan likne betong/sement bare at det er lettere. Kostet 15kr per stk.

Denne lampa er en edison inspirert lampe. Denne er ikke fra designbutikkene jeg nevnte tidligere, men måtte vise dere den fordet. Lampa er fra Hemtex i sverige og det samme er pæra. Tilsammen kom dette på rundt 500kr og det var såå verd det! Elsker marmor, elsker gull og elsker pærer som dette!

Denne er også fra hemtex. Prisen husker jeg ikke, men den var så søt så slang den med.

Og til slutt, en kurv som jeg hadde planlagt å spraye i krom/gull, men vet ikke helt ennå hva det blir til. Denne er kjøpt på rusta i sverige til 99kr. Fin til å ha pledd i! Ooo, deilig nå i høstkulda!

Bilder av rommet får dere senere da det ikke ser ut for øyeblikket. Har begynt å rydde i gangen utenfor rommet (bor på et garasjeloft så er en del ting som er stuet opp i gangen der) så ting blir satt litt her og der. Gleder meg til å få ting litt på plass! Dom sagt, bilder kommer! Har du vært innom disse butikkene? Isåfall, hva er din dom?

Ha fortsatt en god kveld videre!

- Andrea -

 • 1

  Gårsdagen ble brukt på shopping. Rett og slett! Jeg satt meg på bussen for å møte min vakre venninne, Malin, for så å sprade rundt i Oslos handlegater å bruke litt penger. Trengte virkelig en dag uten tanke på jobb (selvom jeg skulle på kveldsvakt), fokusere på meg selv og skjemme meg selv litt bort. I vanskelige tider som dette vil jeg påstå at det er lov. Mesteparten av pengene forsvant på steen og strøm magasinet på karl johan. Der var det jo selvfølgelig en mac butikk som fristet med det ene etter det andre.

  Mac prep and prime spray

  Mac studio fix fluid foundation i nyansen NC15

  Mac mineralize concealer cache-cernes i nyansen NW15

  Mac studio fix powder plus foundation i nyansen NC15

  Mac eye brows i fargen spiked

  Mac in extreme dimention 3D black lash mascara

  Mascaraen er en av mine favoritter of all times! Den er virkelig å anbefale. Vippene virker fyldigere og lengre og den store børsten sprer vippene og ja, jeg elsker den mascaraen! Noen som vil ha bevis?! For det har jeg! Brynpennen er også en god favoritt. Den sitter godt og kommer i mange forskjellige farger. De andre produktene ble jeg frelst av etter hun som sminket meg fra mac brukte de på meg. Hun foreslo diverse produkter og flere av de ble med meg hjem, woho. Fornøyd!

  Ellers var det en veldig koselig dag. Veldig hyggelig å se Malin igjen, gå ut å spise god mat og få pratet litt. Betyr mye å ha sånne venner som henne<3 denne turen kommer nok til å gjentas flere ganger!

  Ha en fin fredags kveld og kos dere!<3

  - Andrea -

 • 1

  Jaja, jeg vet! Ikke verdens flinkeste blogger... Hørt det før. Men drit nå i det, nå er det vertfall ett nytt innlegg! Denne gangen handler det om innkjøp. Var i Sverige på mandag, og da kjøpte jeg meg noen godsaker. Ta en titt på dette.


   Hva syns du? : )

 • 6  Begge er fra Hennes og Mauritz. Kjempe fonøyd! ♥ Kjenner jeg er sommerklar nå, å endelig få badet og koset meg ordentlig! Så nå kan sommeren bare komme! Hva tycks?

  Nu må jeg ordne meg! Skal på besøk til kusina mi Marlene og hennes mann Robin, som ble nybakte foreldre den 19.mai! ♥ Velkommen til verden lille Simen! Du kommer til å få en fantastisk oppvekst, med to fantastiske foreldre!  : ) Vil du følge bloggen til Marlene om hennes hverdag som en liten familie, tips og andre godsaker, klikk HER! : )

  Blogges trolig i kveld! Hade ♥

  

 • 4

  Finally I got my iPhone ♥ Det som er litt tregt er at micro-simmet har ikke kommet ennå, så får ikke brukt den før det har kommet... Men da har jeg jo noe å glede meg til da! : )

  Har du iPhone 4?
  Har du den i hvit?

  I morgen kommer det nok noen bilder fra dagen, og noen innkjøp! Så stay tuned : ) Og denne gangen mener jeg det!  

 • 1

  På lørdag var jeg i byen å kjøpte gaver til mine venninners konfirmasjon. Kjøpte også litt til meg selv, men ikke så mye! Dette kjøpte jeg til meg selv:  Blondeshorts og Smykke / BIKBOK

  Også kjøpte jeg gaver til mine søteste venner ♥ Er ikke akkurat i et slikt blogge humør  nå, så avslutter her jeg! Snakkes : )

 • 1

  Da var endelig den nye rettetanga på plass og har alerede vært flittig brukt. Tenkte da å fortelle dere litt om den! Overasket av at en slik billig og harry rettetang, kan funke så bra! Før den jeg har nå streiket, så brukte jeg Designer rettetangen fra Björn Axèn serien fra OBHNordica. Den kostet en del, og har allerede hatt to av dem, grunnet streik.  Denne lille Melissa rettetangen fra ICA supermarked funker faktisk bedre enn den gamle, litt dyrere! Og glad er jeg for det, for da har jeg mer penger til overs! Tangen funker perfekt til å rette, krølle, bølge og kreppe (har mine tekniker), i motsetning til OBH Nordica's!   

  Opptur:
  ♥ Kan krølle
  ♥ Rette
  ♥ Kreppe
  ♥ Bølge
  ♥ Ekte kjeramikkplater
  ♥ Blir fort varm
  ♥ Lager ikke lyd (min gamle pep hver gang den du slo den på, av, og når det var ferdig oppvarmet! Horribelt irriterende!
  ♥ Rimelig pris - 199 ,-
  ♥ Lett å få tak i
  ♥ Du kan få kjøpt matchende hårføner! : )

  Nedtur:
  ○ Den har et harry og grellt utseende
  ○ Kort ledning
  ○ Gir ikke signal når den er ferdig oppvarmet
  ○ Ingen temperatur innstillinger
  ○ Funker dårlig med hårprodukter i håret

  Syns den var litt søt da, siden det er diamanter på'n, men det er det eneste søte også! Fargen er harry. Hva syns dere? Har jeg gjort et godt kjøp eller hva? 

   

 • 3

  Ikke så megastort innkjøp i dag, men det kostet en del, det skal være sikkert! Jeg har nemlig tenkt å lage kort til venninnene mine til konfirmasjonene dems! ♥ Så det blir morro, scrapping er gøy det! ♥

  Alt er fra panduro bortsett fra Scotch limet, for det er fra stapels! 

  Nu sitter jäg och skyper med Maria min! ♥ Koslig det, når vi bor sååå langt fra hverandre! Helt borti Moss liksom... Og fra Moss til Fredrikstad tar det evigheter å kjøre...(sånn ikke serr liksom)  MEN, jeg får sett Maria til søndag, for da kommer hun i min konfirmasjon ♥ Look forward to see you m'lady! 
  Haha, vi sitter og spiller av "What are words" om hverandre, men er det rart? Den sangen suger jo til seg tårene bare den begynner å spille. Velvel... Får vel begynne på morroa jeg då. SCRAPPING! ♥

  Liker du scrapping?
  Er "What are words" en av dine favoritter?

  Ha en fantastulitious kveld videre! ♥  

   

 • 1

  Ah, det ble ikke noen innlegg i går, fordi antivirusprogrammet mitt klikket fullstendig. Det vil da si at absolutt ALLE nettsider plutselig "inneholdte virus", som det heldigvis ikke gjorde. Irritating! Enough about that!

  I dag var hele klassen + F klassen på kulturskolen på Afrikansk "nysirkus". Veldig spessiellt egentlig, men bedre enn en vanlig skole dag! Etter det dro jeg rett til byen og kjøpte dette! 


  Ring
  Veske


  Perler til Bordkort

  Jaah, jeg har ikke fått noe respons på forje innlegg ang. video. Så daaaa, dropper jeg det nok. Ikke en eneste kommentar kom inn, så da er det ikke noe mer å gjøre med det da!.. Men jeg skal gi dere en sjanse til. Gå til forje innlegg og velg! 

  Ellers, ha en kos kveld! ♥  

 • 0

  Søndag ettermiddag 3/4-2011 klokken 16:08. Alice og Andrea tar bilen og kjører på harrytur. Entrer Sverige med storm og BOOOM!! Her er innkjøpene :)


  Dette er en poncho for de som lurte!


  Hva syns du om innkjøpene? ♥  

 • 1

  Ukas høydepunkt! ♥

  Hva syns du?
  - Andrea