Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Tenkte å være litt kjip med innlegget i dag, så legger ut vårspillelista mi jeg, så kan dere kose dere med litt musikk! :)

 

Noen av disse sangene du har sansen for også eller?
Hvem av dem liker du best?

- Andrea 

 • 2

  Hei alle rockere! 

  Hehe, neida! Nå har jeg faktisk tenkt meg å starte å blogge her på .no istedetfor .com (kommer kanskje til å blogge litt der å da!)  siden nesten ingen av dere skjønte hvordan man kommenterte. Pluss at jeg mista masse lesere. Ikke at jeg skjønner den, men jaja. Så får det vær. Som dere kanskje så på min blogspot, så har jeg begynt å bli meg selv fullt ut, så det vil da si at jeg ikke pynter på orda på innlegga lengre, men at jeg skriver litt sånn rett fra levra! Jeg kommer også til å være ganske så tullete, for det er sånn jeg er! Respekterer du ikke det, ikke gidd å les. 

  Syns du om det?

  Så deeet! Er er en oppdatering på mitt utseende, har da endret meg litt siden sist? Jaa'aa! 
  New eyebrowsss! Happyness! ♥

  Design kommer også til å bli totalt endret! (håper jeg) :) Så deet! Kommer et innlegg om bittelitt, så stay tuned!
  - Andrea 

 • 1

  Ukas høydepunkt! ♥

  Hva syns du?
  - Andrea

 • 0

  Innlegget kan du lese her!

  Til Anonym!

  Ville bare si en ting. Siden du sa at siden jeg byttet bloggplatform, så ville jeg miste over halvparten av leserne mine! Svare er nei! For om de er LESERE, så vil de som selvsagt lese den andre bloggen min også. Enda enklere blir det jo, når jeg legger ut linker til innleggene her på blogg.no Så om de er lesere, vi de nok fortsette å lese den andre også :)

  Takk  Øya til Nora er sjuuuke! ♥
 • 0
 • 1

  For å lese innlegget, klikk HER!  For å kommentere trykker du bare på kommenter som... også klikker du på navn/nettadresse, skriver det inn og skriver en kommentar :) Om det er noe annet du lurer på kontakt meg på andrea-blackvalley@live.no
 • 8


  Modell: Eline Johanne Nicolaysen ♥
  Photo/Editing: Andrea Svartdahl ♥

  Ble litt sånn småsjokka da jeg så hva slags bilde jeg tok på skolen i stad! Ganske stolt fotograf vertfall!
 • 2

  Hei mennesker!

  I dag har min kjære, vakre, søte, snille, elskede, pene og gode mamma bursdag! Ni of førti er tallet og hvor heldig er man ikke da? Som har fått oppleve så mye som det akkurat min mor har gjort! Så dette er er da ett blogg innlegg dedikert til henne! ♥


  Her fikk du se noen bilder av muttern, fra ung til der hun er nå, for vil jo ikke akkurat si hun er gammel, for det er hun jo ikke! Men er ho ikke søt? :)

  Kjære mamman min! ♥ Gratulerer så mye med 49 års dagen din i dag. Tenk på det, om kun ett år er du bare halvveis i lvet, og har da allerede blitt bestemor! Spreking! Jeg er kjempe glad i deg, vakre vakre mor. Mange minner har du, og manne minner skal ennå oppleves, du er BEST! ♥ Du er en superduper mor som både Kristin, Alice og jeg er veldig veldig stolt av! Elsker deg, glad i deg og ønsker deg en megasuperfantastisk dag videre! ♥
 • 1

  Hei på dere!

  Nettopp kommet ned fra min egne lille photoshoot på rommet. Tok noen bilder med hatten og Rayban brillene minee ♥ som jeg elsker! Men vertfall, her har du noen av de bildene som faktisk ble vellykket!

  Litt rare, men det er bare sånn jeg er! Hva syns du? :)