Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Trøtt dag.
Rett og slett en kjempe trøtt dag. Rle fremføring, fransk pugging og håndkremprodusering og kompisbesøk. Var en liten tur hos min gode venn Larsi i dag. Lå på taket og solte oss mens vi hørte på musikk, pratet og koste oss. Var koselig det. Kom hjem, og der slokna jeg.. Ble plutselig utrolig trøtt, så jeg sovna på momentet jeg satt meg i go'stolen. Eller, nesten med en gang da. Men uansett.. Vi lagde håndkrem i naturfagen i dag. Litt spennende egentlig, å vite hvordan man lager slike ting, og hva som er i de. Her er resultatet av den jeg lagde sammen med Eline Johanne.

Lagde kremen ut av et slags kit vi fikk fra skolen. Eneste vi tilsatt uten om det, var farge og lukt. Vi brukte en dråpe rød konditorfarge, og når jeg kom hjem, tilsatt jeg to spruter med parfymen "Fantasy" av Brittney Spears. Jeg syns den ble bra jeg. Har du laget fuktighetskrem før?

- Andrea

 • 2


  Elsker klokkene fra DW. De er stilrene og enkle og elskbare, rett og slett. Plukket ut tre favoritter, og disse står vertfall på ønskelisten min! Hva syns du?

  DANIELWELLINGTON.COM

   

   

 • 3

  I det siste har jeg vert helt opphengt i min fars klokke. Elsker den fordi den er så enkel og har et rent design. Lærremer er de fineste syns jeg. Runde med lærremmer er de fineste klokkene. Denne er fra Q&Q. Hva synes du om slike klokker?  


  I dag har jeg vært ute og koset meg i solen nesten hele dagen. I 18:00 tiden dro mamma, pappa og jeg ut å så på det nye huset min søster og hennes ektemann har kjøpt seg. De syns huset ser helt rart ut nå (syns jeg jeg husker) men jeg syns huset hadde en liten sjarm med seg jeg. Men nå har du jo meg og gamle ting da. Var en lampe og noen saker jeg falt helt for, så kanskje jeg er heldig å får de? Haha, blir i hvertfall morsomt å se huset ferdig oppusset og stæsjet ferdig. Blir nok et det jobbebilder og slikt fra juni av, for jeg kommer nok til å hjelpe de en del. Om de vil da selvfølgelig! Slenger ut et par bilder av litt av anntrekket jeg hadde på meg i dag.  Hvit slappsinglett - H&M | Jeansvest - Cubus | Jakke - Vintage | Skjerf - Zizzi

  Hva har du gjort i dag?
  Er det "sommervær" hos deg fortiden?

  - Andrea - 

 • 3

  So, I was at the beach today, and it was like.. sooo fun! Omg, let me tell you.. 
  Heh, fikk bare ufattelig lyst til å innlede innlegget på den måten. Har hatt amerikansk på hjernen den uka her. Mye av facebook samtalene mine har vert amerikanske, tweeter og til og med samtaler mellom meg og venninnene mine. Skjønner ikke at de blir gale egentlig, men jeg bare elsker det språket. Kanskje en av flere grunner til at jeg vil flytte til de forente stater. Vel, har da i dag vert på stranden/fjellet med mine gode venninner Helene, Amalie og Stephanie ♥ Vi var på en måte på stranden, men vi satt på fjellet så, ja.. Du skjønner sikkert hva jeg mener.

  Jeg var fryktelig sporty i dag, for jeg skulle jo først sykle til butikken for å kjøpe grillmat og frokost. På veien var jeg så mega flink og klarte å miste telefonen min. Jeg syklet ut til Faratangen, som er stranden vi var på, og deretter fant jeg ut at den var borte. Jeg måtte sykle tilbake igjen og lete og lete og lete og lete. Etter en samtale med kassamannen på rema, politiet og rundturer fra faratangen til rema 1000 rundt 7-8 ganger, så fant jeg den ENDELIG! Hadde jo ikke aktivert "Finn din iPhone" så gjore jo alt mye vanskeligere. Men ah, den følelsen jeg hadde da var helt ubeskrivelig, jeg tuller ikke. Telefonen min betyr altfor mye for meg, så å miste den var helt.. fælt! Men heldigvis fant jeg den i grøftekanten under en del blader og shit. So, now i'm happy again :) Smile!
  Søte lille jallaklumpen til Andrea det se! Helene ♥

  Sunt og godt. Oppfordrer ungdommer til å gjøre det samme! Grille altså.

  Gjore et forsøk på å få til et bra bilde av meg selv. Hh, wannabe bra blogger med weird ansiktsuttykk og greier. Jaja, noen som fikk med seg Kollektivet i går forresten? Elsker det programmet. Do you?

  Night! - Andrea

 • 2

  Da stikker jeg en tur på stranda :) 
  Ha en kjempe fin og solfyllt dag videre, så blogger jeg nok i kveld!


  Helt FORFERDELIG bilde av meg i dag men, det for holde. Rekker ikke å ta haugevis av bilder nå.. Også er jo bildeløse innlegg bare tragiske..
   

 • 4

  My evening! 

  Well.. Hi facebook, hi twitter, hi the interwebs and my freakin awesome google!
  Wait, hva var det? æsj, hvem legger ut et sånnt bilde av seg selv a? .. uhm, finn på en bra tweet nå Andrea.
  Mamma: ANDREAA!!!?? Meg: HVA ER DET? Mamma: I DAG ER DET DIN TUR TIL Å VASKE BADET!!
  And I was like...
  Normal ting å gjøre når jeg blir lett irritert.. Vel, får vel give it a shot?

  Det kan vel ikke være så ille å vaske på en fredag? Well, lets...

  Start.....

  The awful interwebs.. Hard to ignore! 


  Thats about it.

  Kjenner'u deg igjen? 

 • 4

  Har vært hos min ex-medblogger, Eline Johanne i dag. Kjempe koselig det, også tok vi en del bilder. Hva syns du?
  Eline Johanne, du er så vakker ♥ 

  Må bare unnskylde meg for ufattelig sene innlegg om dagen nå, men blir det sent, blir det sent! That's just the way it is. Ikke sikkert jeg får lagt ut et innlegg hver dag nå heller, men vi får se!

  Andrea

 • 3

  I love shorts. 
  Do you?


  Andrea 

 • 2

  Rota litt rundt i neglelakkmappa mi istad, også fant jeg en søt neglelakk. Digger fargetypen og at den er så knallfarget som det den er, også spriter den jo opp både kropp, antrekk og sinn. Pyntet også med en lite diamantblomst på hver tommel for en liten ekstra touch. Hva syns du om fargen?
  Vet jeg sølet litt utenfor, men 

  Ser nesten rødt ut det håret der!
  Også har jeg fått meg nye bukser. Grønne deilige. Eneste som er negativt med de er at de er vanskelige å matche med andre klær, også er de jo low-waist.. Jeg som er så vant til å kun bruke high-waist føler jo at det er som å miste buksa. Men ellers elsker jeg den! Liker du grønne bukser? Eller kanskje en annen farge?

  - Andrea

 • 5

  Det er helt sykt hvor fort man går ut av den "bra" bloggingsfasen. Jeg mener, jeg klarer jo så vidt å skrive nå, fordi jeg ikke har noe fantasi, igjen fordi jeg ikke har blogget på lenge. Velvel, sånn får det bare være. Jeg har vurdert å starte å blogge igjen på heltid, men vi får se. Den konklusjonen trekker jeg senere. Kan vel bare starte med å snakke om dagen i dag da, selvom den ikke er noe spennende i det heletatt.. 

  Vel, startet dagen med et innvollsvrengende hosteannfall, as usual. Har nemlig blitt forkjølet igjen. Tror det er tredje gangen i år.. og ikke lenge siden jeg var hjemme en hel uke fordi jeg hadde influensa og slike tragiske ting. Men tilbake til der jeg var. Våknet klokken 8 i dag, noe som var helt... ja. Jeg gikk ned og gjore ingen ting helt til jeg gikk ut for å vaske min fars bil. Noe som viste seg å være ufattelig tærende på ryggen min. Høres kanskje gammelt ut, men jeg sliter litt meg ryggproblemer fortiden uheldigvis. Siden jeg ikke har noen spesielle bilder til dette innlegget tenkte jeg bare å ta med noen før og etter bilder av bilen, selvom det er litt sært. Spesielt etter en bilvask, haha. Og ja, er helt klar over at bildene ikke er noe bra, men grunnen til det er at det er tatt med telefonen min. 

  Lille gullet er jo så kosete i dag, at det eneste han gjore var å følge etter meg hvor enn jeg gikk. Søtingen min ♥ Nu sitter jeg å ser på søndagsfilmen på tv3, kalt "Hancock" og jeg kjenner jeg blir så starstruck. Det er jo selveste Will Smith som er hovedrollen, og han er ikke stygg. Også er det litt fordi jeg har møtt han i egen person. Aaah, fikk til og med klem av han, også tok han og stelte seg mellom meg og venninna mi og tok bilde av oss med sitt eget kamera. Aaah, kommer aldri til å glemme den dagen ♥ Heh, følte meg litt fjortis nå, menmen, man har vel sine øyeblikk. 

  Velvel, ha en deilig søndag kveld videre, og sov godt i natt alle sammen :)
  - Andrea