Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Okej, dette var litt pinlig! Har helt glemt bort bloggen min! En ting jeg har funnet ut mens bloggen min ikke har vert tilstedeværende i hodet mitt er at... Neih, jeg glemte det!... Men en annen ting er at jeg har funnet ut hvorfor ingen kommenterer bloggen, og det er jo fordi jeg er en elendig blogger! Hahah, satt å leste bloggen min før jeg dro på Cafè Grace igår, og gjett om jeg ble flau! Der tok du sikkert feil, og gjettet at jeg ble flau, men det gjore jeg ikke! For å si det mildt, i don't give a cake i hva dere mener og sier, for jeg står på egne ben og er meg selv. Tåler du ikke det, hva gjør du her inne da? Unz, så blogger jeg ikke kun for kommentarer og dere lesere (ikke det at jeg ikke setter pris på at dere leser altså, for det er bare koselig! Samme med kommentarer!), men jeg blogger for meg selv! En blogg hvor jeg kan utrykke følelsene mine, legge ut bilder av hva jeg vil og masse mer! Men nok om det! 

Igår gjore jeg ferdig shortsen og den ene genseren også, bilder kommer forhåpentlig vis etterpå! Bilder av rommet kommer også siden, samme med sminkevideoen og konf bildene.! Mye å gjøre den kommende uka, så får se om jeg får skvisa det inn! I dag skal jeg også i bursdags feiring til min kusine Marlene og hennes mann (de hadde bursdag på samme dag) og min fetter Magnus (Marlenes bror) som fyller år i dag!  Skal forhåpentligvis til byen før det, for min andre Björn Axèn rettetang har streiket den også, så da trenger jeg en ny! Vurderer sterkt å kjøpe meg ghd, men da blir det for lite penger til ny tlf, så vi får se! 

Vennene mine og meg i konfirmasjonen min! ♥ Misslykka hårsveis, da rettetanga tok kvelden -.-
  

 • 4

  Denne pene dama har valgt å øderlegge det vakre og søte utseendet sitt helt, ved å ta implantater i ansikt og skuldre. Elsket henne og musikken hennes før, men nå er hun for skummel, og lager forferdelig musikk... R.I.P the old Lady GaGa! ♥


  Så vakker og søt, gjør seg og til så skummel og stygg! Nei ass, hun har mistet en god fan her ass!  Det både er og ser helt umenskelig ut! Forferdelig...

  Hva syns du?

   

  

 • 1

  L ♥ v e     i t !

   

   

   

   

   

  I kveld kommer det et lengre innlegg! Stay tuned : )

 • 2  L ♥ v e    S h o r t s e s ! 
  These shortses with each style, gives me inspiration! Make me wanna create something. Redesign many of my ugly old clothes. Maybe I can! I just have to find them : ) 


  What do you think? 
  Do you like theese styles, and shortses?
  

 • 0

  Tar en blogg pause til tirsdag. Just so you know! Konfirmasjon next, wish me luck!


  Privat ©

  Ha en fantatulishious helg videre, så blogges vi på tirsdag igjen!  

 • 2

  Sorry for sent innlegg, men er det sommervarme ute så er det det altså! Sløser da ikke bort dagen på å sitte inne å sture. Ok, jeg kunne kanskje tatt med datan ut, men er da ikke nødvendig å blogge hele tiden, når det fine været er her. Eller? Vertfall så har jeg hatt en humørsvingende dag i dag. Mye latter, masse glede, noe sinne og noe trist. Grunnen til at jeg har vert litt sånn små trist i dag, er jeg faktisk for pinglete til å innrømme her på bloggen. Jeg gjorde noe jeg ikke skulle ha gjort! (som jeg veldig godt visste at jeg ikke skulle gjøre), og tok meg den frihet av å gi meg selv en lærepenge. Det gikk greit alt sammen etterpå da heldigvis. Men nok om det!

  Ellers har det vært en super koslig dag i dag også! Kristin, Marius og Leon tok seg turen hit i dag på middag. Grillings på terrassen er utrolig digg, nå som det nærmer seg sommer med stormskritt. Gikk en tur med Alice, Leon og Jack før det også. Tuslet oss en liten tur nedom båthavna på øyenkilen, for å beundre de store og chille båtene som rikfolk eier. Det er noen syke båter folk har altså! Med flybridge, to svære motorer, utrolig stilrent design og du ser at båtene er verd utrolig mye penger. Skulle ønske jeg eide en sånnen nå ass. Hadde ikke gjort noe det! 

  Som sagt i overskriften, så fikk vi påske egg idag! Tusen takk kjære søte snille mamma, som ikke vil gjøre dattera si fetere enn det hun allerede er. Faktisk utrolig glad for at jeg ikke fikk et giga egg som det jeg fikk ifjor. For du ser godt at det har lagt igjenn noen minner her og der! Men vertfall, så er jeg veldig glad for det, for da føler jeg meg ikke så maad usunn! Også får jeg ikke dårlig samvittighet etter jeg har spist opp hele greia. Nei, ett lite påske egg holder for meg i år, og takker muttern for at hun kjenner meg så godt! Vil da ikke bli feitere nå som bikini sesongen snart kommer. Haha, får nok ta meg et par uker på Shapes etter ferien ass.

  Jaja! Eneste jeg orker å si nå er vel God natt. Sov godt og drøm om meg! ♥


   

 • 4

  Er et stort prosjekt i seg selv! I nesten hele dag har jeg prøvd å finne ut hvordan håret mitt skal være til søndag! (konf) Og jeg har ennå ikke funnet det ut. Tror jeg snart har testet ut alle verdens hårsveiser :s Velvel, mulig jeg planter et innlegg på denne skjermen en eller annen gang om hvilke jeg kommer til å velge mellom. Så kan kanskje dere også være med på å bestemme hvem frisyre jeg skal ha! STORT!

  Enda en digg soldag her på gressvik ♥ Varmt og deilig. Utrolig deilig å valse rundt i gatene med shorts, singlett og bare føtter! ♥ Orntli sommervær! Fikk også et "besøk" av våre gamle naboer Marius og hans mor Nina i dag! Veldig koselig å ta en prat med noen man ikke har sett på lenge. Fikk konfirmasjonsgave av dem også, noe som var veldig uforventa, men veldig hyggelig : ) Utover kvelden nå har jeg drevet å laget kort til vennene mine som også skal konfirmeres snart. Veldig fornøyd altså! Kortene blir lagt ut så snart jentene har fått dem ♥

  Slenger med et par bilder av dagens antrekk og sveis også jeg! ( :


  Sveisen er jo den velkjente Wang-fletten. Topp fra H&M, Tube bh og smykke fra BIKBOK, Shorts fra GinaTricot. 

  Trur nesten jeg må ta meg en tur med Jack nå jeg! Han er nok sugen på å gå nå stakkar, etter litt for mye tanker på min egen og andres konfirmasjon! Han må jo få litt oppmerksomhet han og! ♥ Så nå stikker jeg ut i mørket med min elskbare lille ulldott! ♥ Ønsk meg god tur!

  Har du hatt en fin dag i dag?
  Har du en hund? 

   Btw, kommer snart en sminkevideo, så stay tuned! ; )  

 • 3

  Ikke så megastort innkjøp i dag, men det kostet en del, det skal være sikkert! Jeg har nemlig tenkt å lage kort til venninnene mine til konfirmasjonene dems! ♥ Så det blir morro, scrapping er gøy det! ♥

  Alt er fra panduro bortsett fra Scotch limet, for det er fra stapels! 

  Nu sitter jäg och skyper med Maria min! ♥ Koslig det, når vi bor sååå langt fra hverandre! Helt borti Moss liksom... Og fra Moss til Fredrikstad tar det evigheter å kjøre...(sånn ikke serr liksom)  MEN, jeg får sett Maria til søndag, for da kommer hun i min konfirmasjon ♥ Look forward to see you m'lady! 
  Haha, vi sitter og spiller av "What are words" om hverandre, men er det rart? Den sangen suger jo til seg tårene bare den begynner å spille. Velvel... Får vel begynne på morroa jeg då. SCRAPPING! ♥

  Liker du scrapping?
  Er "What are words" en av dine favoritter?

  Ha en fantastulitious kveld videre! ♥  

   

 • 8

  Nå har jeg fått meg ny sveis! Håret er mørkere, fasongen er kulere og jeg er massefornøyd! :)  Før - Etter
  Hehe, ikke så lett å se så stor forskjell på bildene her, men det er ganske stor forskjell egentlig! Haha, du ser vertfall hvilken hårfarge jeg ser brunest ut med!

  Hva syns du?
  Har du vært hos frisøren i det siste?   

 • 2

  Jeg driter snart på den kællen som driver blogg.no! Det har jo søren meg ikke gått ann å publisere noen innlegg på to fordømte dager! Og som dere kanskje så/ser på det forje innlegget, så funka det ikke før der heller! Det jeg kan skryte av her er at det er et sted hvor jeg kan legge ut om mine raserianfall mot da denne mannen. INGEN TING funker lengre. Jeg byttet til blogspot, men der gadd ingen lese og kommentere, jeg kom tilbake til blogg.no igjen og ingenting funker... Blogglivet er hardt!

  Over til noe mer positivt! I dag har vert årets diggeste dag, for i dag har det nemlig vært sommervær! Nesten 20 grader i skyggen, sol all over, ikke en sky på himmelen, varmen som slår imot kroppen, bruke bikini (kjøpte meg ny her om dagen forresten, yeey) og ja! Alt er bare, SOMMERLIG! ♥ Love! Håper det blir slikt vær i morgen også, for da skal eg vaska bilane til mor og far, å tjena litt pengar! Haha, nynorsken min er bare på toppkarakteren altså! Også noe jeg fant ut nå er at jeg er utrolig glad i utropstegn! Haha :P

  Krøller ja! Der var de tilbake. Ork å rette ut håret og alt det stresset på en varm (sommer)vårdag!
  Oh douch! Skjekka tenna blei gule dera!

  Har bloggen din klikka flere ganger?
  Har du hatt en fantastisk sommerdag?     

 • 0

  I alle dager? Har blogg skjerpet seg og gitt meg bloggmuligheten tilbake nå? Haha, for de tre siste dagene har jeg verken fått blogget eller kommentert min egen blogg. Det har liksom ikke gått an å poste innlegga og kommentarene! Men nå funker det endelig! *Overlyklig* Nok om blogg.no's tullete greier.

  Som jeg skrev for litt siden, så hadde dere sjangs til å si hva slags videoblogg jeg skal lage, og det ble sminkevideo som står for tur. En ting jeg er usikker på er når den kommer, for denne uken er det mye som skal gjøres. Ordning til konfirmasjon osv, så det blir litt lite tid. Men en ting jeg kan love dere er at den kommer ut i løpet av påskeferien. Ellers i dag har jeg  rydder rommet mitt... Kjederlig var det, men bilder tok jeg. Så bilder kommer senere i dag. 

  Har sett litt på kjoler i det siste, og jeg bare lurer på hva dere syns om denne? 

  Personlig syns jeg denne kjolen er super meg! Så har utrolig lyst på den. ♥

  Syns du det er digg med påskeferie? 
  Har bloggen din klikka også? (om du har)

  Kos dere videre i dag, så blogges vi ikveld igjen!


   

   

 • 1

  Ah, det ble ikke noen innlegg i går, fordi antivirusprogrammet mitt klikket fullstendig. Det vil da si at absolutt ALLE nettsider plutselig "inneholdte virus", som det heldigvis ikke gjorde. Irritating! Enough about that!

  I dag var hele klassen + F klassen på kulturskolen på Afrikansk "nysirkus". Veldig spessiellt egentlig, men bedre enn en vanlig skole dag! Etter det dro jeg rett til byen og kjøpte dette! 


  Ring
  Veske


  Perler til Bordkort

  Jaah, jeg har ikke fått noe respons på forje innlegg ang. video. Så daaaa, dropper jeg det nok. Ikke en eneste kommentar kom inn, så da er det ikke noe mer å gjøre med det da!.. Men jeg skal gi dere en sjanse til. Gå til forje innlegg og velg! 

  Ellers, ha en kos kveld! ♥  

 • 5

  Hei dere!

  Det ble desverre ikke noe må gjøre - film, av flere grunner. 
  Jeg beklager for det, og skal da filme en film til dere som dere kan kose dere med senere. Men siden det er dere som skal kose dere har dere nå makten til å bestemme hva jeg skal gjøre på videoen. Velg mellom dette:

  Sminkevideo
  Hårvideo
  Produkttesting/annbefaling
  Dagens outfit
  Ukas favoritt outfit 

  Det er da det dere kan velge mellom. Velg det du har mest lyst til å se. (Hvis du i det heletatt vil se meg) Den kategorien med flest stemmer blir spillt inn og blir lagt ut på bloggen innen Onsdag denne uken! Go on and vote! ♥


  Meg og Victoria! ♥  

  

 • 0


  Photo/editing - Andrea Svartdahl ©

  Hva syns du?

 • 2

  ♦Yellow, this is Nora speaking. 

  Nå er jeg hos Andrea og vi hører på musikk på The Voice. Jeg vil bare si at jeg har verdens beste venn som sitter
  vedsiden av meg og jeg tror dere vet hvem jeg snakker om. Nå skal vi komme til poenget: VI SKAL HA MÅ GJØRE-VIDEO! Så nå må dere komme med forslag til hva vi skal gjøre. Victoria blir også KANSKJE med, da snakkes vi :-D  
  Have a nice day everybody, hugs from Nora. ♠♣♥♦

   

 • 1  Haha, følte for å teste sugar on lips metoden! Funket visst ikke like bra som forventet, men bilder ble det! Nå kom Nora og Victoria! ♥ Så nå må jeg nesten stikke!

  Hva syns du om bidene?
  Har du du prøvd  sugar on lips metoden før?   

 • 1    Personlig så elsker jeg denne kolleksjonen, og bare gleder meg til den kommer ut i butikkene. Utrolig deilig og se at sommeren smyger seg på! ♥ Hva syns du?  

 • 3

  Hatt-smykke/BIKBOK
  Topp-cardigan/GINATricot 
  Bukse/Cubus
  Sko-AllStar Converse/Format 
  Ringer/GINATricot/HM/Glitter

  Hva syns du om antrekket? ♥  


  

 • 0

  Søndag ettermiddag 3/4-2011 klokken 16:08. Alice og Andrea tar bilen og kjører på harrytur. Entrer Sverige med storm og BOOOM!! Her er innkjøpene :)


  Dette er en poncho for de som lurte!


  Hva syns du om innkjøpene? ♥  

 • 0

  Hei mennesker!

  Nå må jeg virkelig skjerpe meg og blogginga mi. Som sagt så skal jeg jo starte å blogge igjen, men jeg må innrømme at jeg ble litt for vant til den nye livsstilen uten blogging. Så det falt ikke inn i hodet mitt i det heletatt! Men så har jeg da tenkt littegranne på bloggen i dag da. Og siden dere er så sussebasser som stikker innom bloggen min for å se om det har kommet innlegg, uten at det gjør det, så skal det nok komme minst 1 om dagen. Har jeg bestemt meg for nå. Men siden jeg er synsk, så ser jeg at dere gir poteta i det jeg skriver her nå. Legger ut om hvorfor jeg ikke har blogget osv.. Jaja, men det er sånn jeg er! FORKLARENDE! :)

  Særemne er det som står på planen nå! Dette vrøvlet skal da liveres innen klokka 16:00 i dag, og jeg føler meg IKKE klar i det heletatt. Forferdelig sier jeg bare! Heldigvis har vi litt tid etter det til å forbrede fremføringen som skal foregå på torsdag da. :) Så det er flott det! Nok om det!

  Det er en liten ting jeg lurer veldig på! Hvorfor leser dere bloggen min? Hva er det som tiltrekker deres interesse? For om det er noe dere vil ha mer av, så bare skrik ut! Så skal jeg prøve å få det til jeg :) Videoblogger kommer det kanskje en av i helgen, vi får se! Så stay tuned! 


  Foto/redigering - privat ♥

  Hva syns du om bildet?
  Er det noe du vil ha mer av her på bloggen?