Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Noen som husker denne kjolen? 


Vel, den kjolen bestillte jeg fra tidebuy for nå over et halvt år siden, til annledning skoleball 2012. Det ble jo ikke noe av selvfølgelig, fordi det ble en del problemer. Jeg skjønte rett og slett ikke hvorfor akkurat jeg ikke fikk kjolen i tide, mens alle mine andre venner fikk den før ballet. Venner som til og med hadde kjøpt sin etter min. Men, i dag av alle dager, fikk jeg den. VELDIG sent etter jeg egentlig skulle ha den. Fikk en melding på telefonen min at det hadde kommet en pakke til meg på posten, og jeg kunne ikke huske jeg hadde bestillt noe i år, så begynte jo selvfølgelig å lure. Jeg ble positivt overrasket da jeg åpnet pakken fra FedEx, og fikk se kjolen. Den var mye søtere og penere å se på i virkeligheten, og lillafargen var mye dypere og finere. Så egentlig et kupp der : ) Det som også passet perfekt at den kom nå, er at min kusine skal konfirmeres nå til søndag. Jeg er jo ikke så stor fan av bunader. Føler liksom at jeg ser så rar ut i den. Også er jo ikke jeg en sånn "bunadjente" i det heletatt. Så endelig fant jeg noe jeg kunne ha på. Er ikke sikkert jeg kommer til å bruke den, men vi får se. 
Langt slep og greier! ♥


Hva syns du om kjolen? 
Var den finest i virkeligheten eller på bildet? 

 • 12

  Ja, jeg vet. Jeg har ikke vært så fryktelig flink til å blogge i det siste, men har da mine grunner! (som jeg ikke gidder å ramse opp nå) Og enda en ting, beklager så meget for lite selvfotograferte bilder, men jeg klarer bare ikke å finne NOEN av de fire minnekortene jeg hadde for litt siden. Ikke vet jeg hvor de har blitt av, men forsvunnet i rotet har de definitivt ikke gjort.

  Vurderer sterkt å gjøre noe drastisk med håret mitt. Er så fryktelig kjederlig for tiden. Hvilken farge ville du valgt om du var meg?

   
  Mildere ombre

  Sterk ombre

  Rosa dip dye

  Eller rett og slett farget håret rødt?

  Hvem ville du valgt om du hadde mitt hår?
  - Andrea 

 • 1

  Skjørt fra GinaTricot til 299 - ser mye bedre ut i virkeligheten sammen med en nice topp, fine accesories og noen lekre heler!   Claw ring fra Glitter 69,- Fin å ha sammens med andre grove ringer! 

  Resterende kjøp fra lørdagens harrytur!  Hva syns du? 

   

 • 2  Begge skoparene er fra dinsko.
  Jeg må ha en av de beste søstrene i verden. Hvem andre er det som har søstre som kjøper to par sko til deg liksom? Nei, Alice er ikke lite gavmild når det gjelder å få med meg på shopping! Kjøpte meg noen andre ting også, som dere får se i et senere innlegg. Nu skal jeg se på film. Ikke noe langt innlegg nå, men det gjør vel ikke dere noe heller vel, siden dere som oftest bare ser på bildene ;)

  - Andrea 

 • 2
 • 1

  Sitter jeg med trynet stappet ned i 
  denne

  og ansiktet mitt ser 
  slik ut

  kun fordi jeg ikke har et annet uttrykk
  ja, du har riktig, jeg har

  on my computer! Dont believe me? see your selves

  Told you! well, trenger å komme meg tilbake til lesingen. 

  - Andrea


   

   

 • 2

  Som overskriften sier, har jeg kjøpt meg ny hjelm i dag. Gikk egentlig veldig fort, siden jeg visste hva slags hjelm jeg ville ha, som da var en sort blank en. Ganske fornøyd egentlig :) Stikker på kjørekurs i kveld. Heldigvis er det bare informasjonsdag, så vi skal ikke ut i regnet. Prøver bare å bli ferdig med dette kursen og teoriprøva så fort så mulig nå egentlig, siden jeg allerede er 16. Jeg lover deg, bli ferdig med alt at kurs og slikt før du fyller 16. Det er så sykt irriterende å vite at du KUNNE hatt den allerede..  Også fikk jeg med en søt liten bag til å ha den i. Kjeeekt!

  Kjøpte meg en slags smoothie juice istad! Sunniva Flyt heter den, og er laget av eple, mango og banan. Kjempe god, men flasken den kom i stinka verre enn.. ja. Så jeg bytta flaske til en olden boble istedet. Hvem vil ha en seig flaske som stinker råttent å drikke av? Ikke jeg vertfall..  1 stk. gladjente som ikke lar humøret bli påvirket av den forferdelige stormen utenfor vinduet!


  Søteste hundevofsen i hele verden! ♥ Jackgulli ♥

  Skal du ha/har du mopedlappen i år?
  - Andrea 

 • 3

  Her om dagen måtte jeg bare ta en test på jordebærdrinken Marthe Borge la ut på sin blogg for en liten stund siden, den så så god ut, så måtte bare. Siden jeg var på besøk/bodde hos min søster Alice og hennes samboer Sarah i ferien tenkte jeg at det kunne vært godt med noe friskt og fargesprakende til frokost. Jeg hadde rett! Den ble kjempe god og var som skapt som tilbehør til frokosten på en solfylt dag! Deilig. Alt du trenger er ca to kopper med jorbær og 2 dl eplenektar/juice per person. Om du vil ha den litt søtere smaker du bare til med sukker. 
  Helte ut med filter(?) foran, så alt skummet lå igjen i blenderen. La det med skje på toppen i glassene :)  Ser det ikke godt ut? :D


  ♥ Yummy ♥

 • 3   Har du investern noen av disse godsakene ennå? 

  Et lite spørsmål, syns du det er bra at jeg legger ut slike innlegg? Burde jeg fortsette med det syns du?
  - Andrea 

 • 2

 • 3  Fashion against aids kolleksjonen for 2012 kommer i h&m butikkene den 26.april. Gleder meg til å se de fine og sommerlige klærne henges opp i butikkene rundt om kring. Fargerike med festivalpreg. På bildene over vises ikke hele kolleksjonen. Der har jeg plukket ut mine favoritter. Fant du deg en favoritt?

  - Andrea 

 • 4

  Dagen før over i går.
  Jeg var frisør.
  Jeg.
  Farget det.
  Klippet i mitt søsters verdifulle hår.
  LANGE hår. 
  Jeg.
  At hun turte. 

  I dag/ i natt har jeg vært litt frisør for min søster Alice. Har farget håret hennes sort, og klippet det. Og folkens, don't judge me, dette er første gang jeg klipper en straight klipp. Grunnen til at det ikke ser helt rett ut på bildet er fordi noe av håret er bøyd fremover og litt sånt, men det er helt rett altså ; ) [skrevet den 3. april]

     Jaja, sånn ble det. Ikke såå ille til å være første gang da. Som sagt ligger ikke håret helt rett, så det ser ikke like rett ut som det er det er. Snart turer jeg ut til Alice igjen og skal tilbringe natta der. Hva skal dere denne langfredagen? Og hva syns dere om blogsoft.no's nye design? Jeg liker det ikke i det hele tatt.

  - Andrea

 • 0

  Over i går og i går har bloggen min vært problematisk. Håper ikke det er bare meg som har slitt.. Prøvde alle måter å komme inn men ingen ting funket. Prøvde først med blogg.no

  Så blogsoft.no

  Så bloggappen på min kjære iPhone..

  Ingen ting virket.. Men nu prøver jeg meg på nytt igjen.. Så følg med ut dagen! Har et par innlegg jeg burde lagt ut nå :)

  - Andrea

 • 3

  I går flyttet min kjære søster ut i sin nye leilighet, og jeg fikk lov til å sove hos henne den første natta ♥ Tenkte at siden hun har offisiellt flyttet hjemmefra, ville jeg gjøre litt kost ut av den første frokosten. Så da dekka jeg på litt søtt og sånt da vettu. Jaja, da er jeg blitt enebarn jeg da. Begge mine storesøstre er ute av huset. Huff, kjenner jeg gruer meg til å se de nye planene over husarbeidet. Hehe, neida. Blir vel forhåpentligvis ikke så ille. Vel, Gratulerer med leilighet da Alice ;) Kommer nok til å bli boende der en stund jeg og. Gled deg! 

  1. April i dag og greier. Noen som har klart å lure noen? Hehe, det har ikke jeg.. Har rett og slett ikke kommet på en bra spøk, også har jeg vært alene over halvparten av dagen. Har vel egentlig bare sittet foran datan og sett på pranks på youtube og hørt på veldig høy musikk. Denne sangen har jeg blitt helt hekta på i det siste. Blir vel en av partysangene vel? Vel, jeg digger den! Btw, har ikke fått blogget i det siste fordi jeg ikke har hatt nett og slike hindringer..


  Hørt den? 

  - Andrea
  (Vet dette innlegget var litt barnslig og rart skrevet, men akkurat nu er jeg veldig trøtt, sliten og vil helst ha en kiropraktor som kan komme å knekke meg opp fra den stillingen jeg sitter i nå. Klarer så vidt å reise meg etter den heftige dansingen for meg selv etter den --^ sangen litt for lenge istad. vel, natta!)