Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

3


Smykke og tubebh/BIKBOK, Genser og bukse(klippet til shorts)/Gina Tricot

Ikke de beste bildene, grunnet at bildene er tatt med telefon. Orka ikke lete etter kameraet nå. Velvel. På tide å ordne meg klar. Skal til min godeste storesøster Kristin å lære litt matte, etter som hun nerder det faget ; ) (positivt ment) Så... Hade : )

 • 4


  Tentamensdaaag! I dag har jeg hatt engelsktentamen, som jeg faktisk tror gikk bra! Skrev tre sider, pretty fornøyd! Ellers i dag har jeg bare surret rundt og ikke gjort en eneste spennende ting... Btw, la ikke til dette bildet pga overskriften. Fant ikke noe annet bilde i dag. Nei du, overskriften er navner på den sangen jeg har hatt på hjernen i hele dag! Av Fergie tror jeg, vetikke jeg altså! 

  Nå stikker jeg å ordner meg jeg : ) Skal på Cafè Grace med masse herlige folk. Kanskje det blir noen bilder også! Hadebra, og ha en Glamorus fredagskveld! Husk å stemme på tre generasjoner på NT i dag da! Hahah, huff nei! IKKE slemt ment, men de har jo egentlig ikke noe talent?

  Hva skal du i kveld? ♥

  

 • 6  Begge er fra Hennes og Mauritz. Kjempe fonøyd! ♥ Kjenner jeg er sommerklar nå, å endelig få badet og koset meg ordentlig! Så nå kan sommeren bare komme! Hva tycks?

  Nu må jeg ordne meg! Skal på besøk til kusina mi Marlene og hennes mann Robin, som ble nybakte foreldre den 19.mai! ♥ Velkommen til verden lille Simen! Du kommer til å få en fantastisk oppvekst, med to fantastiske foreldre!  : ) Vil du følge bloggen til Marlene om hennes hverdag som en liten familie, tips og andre godsaker, klikk HER! : )

  Blogges trolig i kveld! Hade ♥

  

 • 4

  Finally I got my iPhone ♥ Det som er litt tregt er at micro-simmet har ikke kommet ennå, så får ikke brukt den før det har kommet... Men da har jeg jo noe å glede meg til da! : )

  Har du iPhone 4?
  Har du den i hvit?

  I morgen kommer det nok noen bilder fra dagen, og noen innkjøp! Så stay tuned : ) Og denne gangen mener jeg det!  

 • 0

  Kjære vakre vene! Nå er det en god stund siden jeg har opdatert dere ja. Hahah, har jo så vidt stukket nesa hjemom, så ikke så rart. Men gidder ikke skrive om at det tøvet jeg har drevet med, for det vet jeg at dere ikke har noen interesse av. En ting kan være klart da, jeg er fryktelig solbrendt! Og da mener jeg fryktelig og altså. Er helt tomatrød på ryggen, magen og brystet og litt i facet ennå, jeg steker og det svir noe i granskauen altså. Hahah, typisk meg...

  Nå har jeg endelig bestillt meg ny telefon, og bombe at det er en iPhone 4, men hvorfor ikke sier jeg bare! De er jo bare best! ♥ Så forhåpentligvis kommer denne skjønnheten å ringer på døren min i etterpå!


  Har du iPhone 4? 
  I hvit?

  Fikk absolutt ikke sove nå! Lagt våken siden 12, og helt umulig! Så tenkte å gjøre meg trøtt ved å sitte litt på datan :P Snakkes etterpå, er stuptrøtt nå, så legger meg til å sove jeg! Natta! ♥ 

 • 0

  Jadda! Her sitter jeg og har Norsk bokmål skriveøkt. Eller hadde kan jeg forsåvidt si. Vi skulle ha det de tre siste timene i dag, og jeg ble ferdig på den første timen. Så  da har ikke en drit å gjøre, så dermed endte jeg opp her på bloggen! Like greit det, er det ikke?

  En annen ting jeg fant ut er at det er ufattelig gøy å google seg selv! Jeg søkte på andreasvartdahl i ett ord, i og med at jeg har blogg, og da kom det opp masse bilder av meg ogsånt! Morro! Ahh, føler at dette innlegget her blir skikkelig tørt. Bare sitter her og babler om hvor kjederlig jeg har det. Menmen, hvis dere i det heletatt gidder å se videre, så skal jeg gi dere ett bilde som dere kan sitte å stirre på! Neida.........Jodah!   Hva driver du med akkrat NÅ?
  Har du hatt skriveøkt denne uka?

  Snakkes etterpå da! Blir videoblogg om den dritten vil lagre seg. Movie maker vettu. Men snakkes...! 

   

 • 2

  Ah, jeg var innom hennez og mauriz for noen dagen siden, og da falt jeg pladask for disse elskelige godsakene av noen bikinier. Lurer på om jeg skal græbbe med meg vertfall et par til fredag igjen! Da blire shopping for alle penga! Her har du kun tre av de fem jeg forelsket meg i.

  Den siste ser sjukt rar ut på dette bildet, men UTROLIG søt i virkeligheten! De andre er også sykt søte irl.! Var også innom ebay å kikket litt, og skulle gjerne hatt en av disse veskene og altså! Sikler bare jeg hører navner! MULBERRY! ♥
  Hva syns du? 
  Hvilken bikini likte du best, og hva syns du om Mulberry veskene?

  Natta! 

  

 • 1

  På lørdag var jeg i byen å kjøpte gaver til mine venninners konfirmasjon. Kjøpte også litt til meg selv, men ikke så mye! Dette kjøpte jeg til meg selv:  Blondeshorts og Smykke / BIKBOK

  Også kjøpte jeg gaver til mine søteste venner ♥ Er ikke akkurat i et slikt blogge humør  nå, så avslutter her jeg! Snakkes : )

 • 0

  Da stikker jeg snart til Nora! ♥ Skal på jentekveld og kose meg sammens med ho og Victoria! Tar også med datan, så mulig det blir noe blogging der også. Så jah...

  I morgen og på søndag blir det nok ikke så veldig mye blogging, grunnet masse å gjøre. Dra til byen å kjøpe gaver, lage kort og dra i konfirmasjon + mer. Så da vet dere vertfall det! 

  Ikke så langt innlegg nå heller! Beklager for det, men stay tuned, for mulig det kommer en video i løpet av kvelden! : )
  Kos deg videre i kveld, og nyt ukens første helgedag! : )   

 • 0

  Ork, med langt innlegg i dag! Så bare slenger ut noen bilder fra Cameroid jeg... ♥ Hahah! Natta
  

 • 0

  Nå skal jeg jammen meg få rompa i gir og starte å jogge igjen! Stolt over meg selv altså. Så stikker nu jeg! Prekas i kveld! ♥  

 • 1

  Da var endelig den nye rettetanga på plass og har alerede vært flittig brukt. Tenkte da å fortelle dere litt om den! Overasket av at en slik billig og harry rettetang, kan funke så bra! Før den jeg har nå streiket, så brukte jeg Designer rettetangen fra Björn Axèn serien fra OBHNordica. Den kostet en del, og har allerede hatt to av dem, grunnet streik.  Denne lille Melissa rettetangen fra ICA supermarked funker faktisk bedre enn den gamle, litt dyrere! Og glad er jeg for det, for da har jeg mer penger til overs! Tangen funker perfekt til å rette, krølle, bølge og kreppe (har mine tekniker), i motsetning til OBH Nordica's!   

  Opptur:
  ♥ Kan krølle
  ♥ Rette
  ♥ Kreppe
  ♥ Bølge
  ♥ Ekte kjeramikkplater
  ♥ Blir fort varm
  ♥ Lager ikke lyd (min gamle pep hver gang den du slo den på, av, og når det var ferdig oppvarmet! Horribelt irriterende!
  ♥ Rimelig pris - 199 ,-
  ♥ Lett å få tak i
  ♥ Du kan få kjøpt matchende hårføner! : )

  Nedtur:
  ○ Den har et harry og grellt utseende
  ○ Kort ledning
  ○ Gir ikke signal når den er ferdig oppvarmet
  ○ Ingen temperatur innstillinger
  ○ Funker dårlig med hårprodukter i håret

  Syns den var litt søt da, siden det er diamanter på'n, men det er det eneste søte også! Fargen er harry. Hva syns dere? Har jeg gjort et godt kjøp eller hva? 

   

 • 1


  Tubetop/indiska, smykke/cubus, Skjørt og ring(blader)/GinaTricot, Strømper/?, Sko/din sko, Ring(ferskenfarget sten)/H&M, Cardigan/KappAhl, Øredobber og Perleringer/Tidligere gaver. Ignorer bhstroppene, drit stygge!

  I kveld har jeg vert på afterparty hos Amalie, for å feire hennes og Helenes konfirmasjon. De stod i går, og hadde venne party i dag! Veldig koselig! Tok ingen bilder, for glemte kameraet helt! Lå i veska hele tiden a gett! Men nu tenker jeg å ta kvelden. Lang dag i morgen! Natta ♥

 • 6

  Dette innlegget vedder jeg på at jeg får null kommentarer på, grunnet konfirmasjon! Over halvparten av norges befolkning med en slektning eller venn som er født i år 1996, er vel i full gang til å ordne seg til konfirmasjon nå! Det er nemlig jeg også! Men uansett...  Gleder meg til etterpå, siden det er en av mine viktigste personer her i livet som skal konfirmeres! En av mine godeste barndomsvenner Hanna, er det som står for tur i dag. Antrekket blir jo da bunad, uheldigvis! Så det var vel ikke så mye mer å si om det!

  I går var jeg i bursdagsfest til Marlene og Robin (kusine med mann), Linn, Thilde Mathea og Magnus (kone, datter og fetter) Marlene og Robin fylte 20 og 22 den 20. april, mens Magnus fylte 27? i går, Linn fyller 24 den 7. mai og Thilde 1 år den 16. mai :) Så ordentlig feiring da ja! Koselig det da! Ellers i går var jeg ute en tur til øtsfoldhallen og mer, og kjøpte meg en ny rettetang og en fake naturbørste. Bilder kommer senere! Om du er interessert, så legger jeg også ut bilde av bursdags antrekket fra i går også! 


  Hatt og smykke - BIKBOK, Genser og Bukse(klippet om til shorts, bilder av detaljer kommer senere) - GinaTricot, Strømper og veske - H&M og Sko - Konfirmasjons gave ♥

  Hva syns du om antrekket?
  Skal/har du (vært) i konfirmasjon i dag?

  Men, nu får jeg stikke å ordne meg! Kryss fingrene for at den nye rettetanga funker både for å rette og krølle. Blogges mulig i kveld!