Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Jeg må le av meg selv. Skal starte å blogge igjen, og det som skjer er at jeg legger ut ett inlegg og that's it. Det er vel bare det at det å legge ut et innlegg hver dag er uvant, og man ikke tenker så mye på det. Det er liksom ikke blitt en vane (ennå), hehe. Men, skal prøve så godt jeg kan å poste det jeg kan nå fremover, selvom det er litt vanskelig nå i eksamenstiden og slikt. Første eksamen hadde jeg idag, og det i faget Nynorsk skriftlig. Følte det gikk overraskende bra egentlig, men magefølelsen min har jo blitt bevist det motsatte utallige ganger,såå. Tror vi får vente å se jeg. I morgen har vi eksamen i Bokmål, som alle andre VG3 elever i Norge har. Deretter gjenstår det kun en muntlig eksamen, og det er det trekk til i uke 24/25. Kjære Gud, la meg komme opp i Scenografi muntlig/praktisk! Det hadde vært gull!

Videre til overskriften. Thailand er sommerens destinasjon, og Phuket er byen hoteller vårt ligger plassert. Jeg tror aldri jeg har gleda meg så mye til en tur som nå. Endelig får jeg dra på en ordentlig tur med kjæresten min <3 Vi drar den 7. Juli og kommer frem den 8. Når vi kommer ned dit, venter et to ukers opphold i en suite på 100kvm, med jacuzzi på terassen. Med oss skal også Alice (min søster) og Madeleine (venninne) være med, som også har sin egen suite. Det her kommer til å bli den mest konfortable, avslappende, opplevelsesrike og mest minneverdige turen jeg noen sinne har vært med på. Gleder meg som en liten unge til å ligge på stranda å sole meg, ri på elefanter, være med på øyhopping og litt av hvert. Mange opplevelser skal oppleves, og mange bilder skal tas. Garantert. Mer om den turen kommer nærmere. Så følg med i starten av juli! 

 

Ha en fin dag videre! Og om du også er midt oppi eksamensrushet, lykke til! 

 • 0


  Hvor deilig er det ikke å tjuvstarte på en langhelg med en god kopp te under pleddet, hvor uværet bråker på utsiden av vinduene. Pinsen er her, og vi får en ekstra fridag etter helgen, noe som gjør helgen mer avslappende og nytbar. Vi hadde fri fra skolen idag, fordi vi var ferdige med det som skulle gjøres i historietimene. Å ha flere timer og dager med fri etter en russetid som har vært lang og noe død, er faktisk veldig godt det også. Hvertfall med tanke på at energinivået mitt er lik null etter hvordan kjæresten min og jeg har kosa oss med netflix og hvit sjokolade, haha. Jeg vet ikke hva som har fått meg frelst, men det finnes ikke noe bedre enn hvit sjokolade når det gjelder søtsaker! Burde vel kutte litt ned på det nå, siden sommeren nærmer seg med stormskritt. Det er jo allerede juni om litt over en uke?! Skummelt hvor fort tiden går.

  Jeg har også fått meg jobb i butikkjeden BIANCO Footwear i Torvbyen, og det er jeg veldig stolt av. En som elsker det å selge, hjelpe kunder med det som trengs og komme i kontakt med nye mennesker er jo meg. Og ikke minst sko da. Jeg elsker sko. Vet ikke helt hva det er, men er veldig glad i å møte nye mennesker i jobbsammenheng. Når det gjelder nye mennesker i forbindelse med skole, bursdager eller andre sammenhenger hvor jeg ikke kjenner så mange, så er jeg egentlig veldig stille og lite utadvent, men med en gang jeg kommer på jobb må man liksom være blid og kontaktsøkende, og det liker jeg! Jeg er jo også et ekstremt konkurransemenneske, så når det gjelder salgstall og slikt så gjør jeg mitt aller beste i å selge mest. Det er nok noe jeg har i blodet, i og med at hele familien min er ekstreme konkurransemennesker, alle sammen! Da blir det litt morsomt i hverdagen da vettu. 

   
  Etter et år og 3 måneder, er jeg fortsatt som nyforelska i han her! ♥

  Nå er planene for kvelden å spise en god middag og sette i gang å rydde det nedrota rommet mitt, så det blir klart for besøk av Eline Johanne imorgen. Endelig får vi pressa inn en jentekveld med bare oss to hvor vi kan prate om alt og ingenting. Det blir så lenge mellom hver gang, og det skal bli så deilig å få til det igjen! 

  Ha en fin fredag videre! 

 • 0

   

   

  Om du av en eller annen grunn skal trenge å kontakte meg kan dette skje på
  mail. Om det ikke er så viktig kan du legge igjen en kommentar på bloggen :)

  Mail
  andrea.blackvalley@gmail.com

   

   

 • 0

  Først, litt om meg


  Mitt navn er Andrea Svartdahl, og jeg er født 1. Januar 1996. Mine tre første leveår bodde jeg på en liten plass kalt Missingmyr lokalisert i Råde kommune. Etter det flyttet vi til Fredrikstad, og her bor jeg fortsatt. Jeg har verdens mest fantastiske kjæreste med navn Trym, som jeg elsker å tilbringe tid med. Dette året tar jeg meg et friår innen studier for å tenke meg frem til hva jeg virkelig vil studere, og trer da ut i arbeidslivet steg for steg. Fortiden jobber jeg i skoforetningen BIANCO Fredrikstad, men er på utkikk etter en jobb til slik at jeg kan få hverdagen til å gå rundt. 

  Bloggen min ble først opprettet i år 2008, og mange innlegg har siden blitt skrevet. Innlegg om sminke, klær, sammenkomster og liknende. 21. Mai 2015 startet jeg på nytt med en litt mer moden blogg. På forhånd vil takke for at du tar deg tid til å svinge innom bloggen min, for å få med deg mine tanker, opp- og nedturer i hverdagen. 


  Håper du liker bloggen.