Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

2

SOMMERFERIE!
Ah, det ordet der lyser opp hele meg bare jeg ser eller hører! Å fyttirakkern så deilig! Bade, sol, båt, festivaler, venner osv osv... ♥ Namm! Oh, nå fikk jeg lyst på isbiter, men samma det. Grunnen til at jeg ikke har blogget er det at det er ferie! Hvem gidder å sitte inne å være så ekstremt asosial, når man kan være ute med venner og kose seg gløggihjel? Så derfor tar jeg meg den frihet ved å ta en bloggpause til rundt, ja.. 22. august : ) Men selvom jeg har tatt pause, kan det hende det kommer nooooen innlegg. Just so you know! Forventer absolutt ikke at dere skal følge med hele tiden,  selvfølgekig ikke! Så folkens, GOD SOMMER, og IKKE vær ASOSIAL! Lov meg det! : )

  • 3

  I helgen har jeg vert på Degernes på pinsefestival! Det var nesten årets høydepunkt, med masse fantastiske mennesker, fantastisk sang og absolutt fantastiske møter. Veldig koselig og morsomt alt sammen. Festivalen varte fra fredag til søndag, men jeg måtte dra på lørdags kveld/natt fordi mitt absolutt nydeligste tantebarn skulle barnevelsignes. ♥ Her har du noen bilder : )
   Sammens med Marius, Marcus, Chris, Sara og mange flere, har jeg storkosa meg på festival!! Ett av årets høydepunkter! Kan ikke si annet en at jeg gleder meg til nesteår! ♥

  Har du vært på festival i år?
  Eller skal du?

  På søndag ble jo som sagt Leon Alexander barnevelsignet. En bra koslig dag for alle familiemedlemmer som deltok på både velsignelsen og etterfesten!


   Sammens med Kaja, Leon, Kristin, Alice og resten av næreste familie, koset vi oss sammen! Kaja og jeg hadde en liten slosskamp med enorme boksehansker som dere kan se! Tok du opp henda etter en tur nedi dem, luktet det dritt av deg resten av dagen... Hahah, men koselig fordet da! ♥

  Fantastisk helg med som sagt, fantastiske folk! 
  Nå stikker jeg og blir borte i vertfall en dag, siden vi skal på klassetur til Kvernmoen. Bilder skal nok bli tatt, så dere får bare vente å se hvor koselig jeg har hatt det i telt midt uti villmarka. Huff nei! Kan ikke akkurat si jeg gleder meg! Ønsk meg god tur, og ha en fantastisk kveld videre, så snakkes vi i overimorgen!
  Hade 

 • 1

  Jaja, jeg vet! Ikke verdens flinkeste blogger... Hørt det før. Men drit nå i det, nå er det vertfall ett nytt innlegg! Denne gangen handler det om innkjøp. Var i Sverige på mandag, og da kjøpte jeg meg noen godsaker. Ta en titt på dette.


   Hva syns du? : )

 • 0
  Ah! Deilig dag det var i dag/igår. Først skulle jeg på siste jobbdag i arbeidsuka (jobbet på Kiwi :P) så kom jeg hjem og begynte å spille angry birds, tiny wings og monopol på telefonen frem til middag! Sluttet tre, og spiste sånn ca halv 5-5 tiden. Så det var ikke så lenge jeg spillte :P Etter middagen gikk jeg opp å fant mine fremtidige reisemål (kun steder med turkist og klart vann! Det er et must) Klokken ble 23:00 og Alice og jeg bestemte oss for å ta en jogge/løpetur. Vi gjøre det, så kom jeg inn, gikk på badet å tok meg et langt, varmt bad <3 det var deilig det! Og nå ligger jeg her i senga og duller med min elskbare iPhone : ) gidder ikke knote til et lengre innlegg med denna lille knerten, så jeg sier natta der jeg. NATTA! <3 : *
 • 1

  Hanna og hennes gruppe, er med i et skoleprosjekt hvor de kan vinne 30.000 kr. 
  Det vil jeg at dere skal være med på å støtte. For å hjelpe de å vinne, klikker du bare her!
  For å få det registrert, må du se på videoen. Vil ikke legge ut videoen her, for da registreres ikke viewen.
  Prosjektet går ut på å få flest seere på deres video, så derfor deler jeg dette med dere nå : )

  Vil du være med å støtte denne gruppen?
  Om du vil, og gjør, så TUSEN TAKK, fra både Hanna ++ og meg : )

  Hør også på noen av sangene hun har spillt inn! Fantastisk stemme den jenta der!

  Pray - Hanna Gressum Antonsen
  Next to you - Hanna Gressum Antonsen feat. Jimme John
  Because of you - Hanna Gressum Antonsen (gammel, men fortsatt fantastisk!) 

   

 • 2
  Foto//privat
  

  Hva syns du om bildene?