Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei alle søte mennesker!

For ca tre timer satt jeg plantet foran datan hos min kjære venninne og blogger Helene! Hadde egentlig store planer om å dra til byen i dag å kjøpe inn noen godsaker til det fullstendig tomme klesskapet mitt og en gave til min kjære søte Stephanie, som har bursdag nå på lørdag ♥ Men, de ble jo da inndratt da jeg fant ut at mine foreldre ikke har fått lønning ennå, så det ble til at vi drar på fredag istedet. Har jeg vertfall noe å glede meg til! I dag har vi hatt det kult skjønner du. Helene og jeg har nemlig vært musikalske i dag! Hun fikk den nye ukulelen sin i dag, så den fikk gjennomgått en del spilling i dag, men vakkert var det ikke! Omtrent tvert imot.. Å stemme en ukulele er jammen ikke lett, og å spille på den er heller ikke lett. Så det endte med at begge satt på rommet hennes med hver sin gitar istedet! Og jeg må si, Helene! Du er en utrolig dyktig gitarlærer! Takket være deg har mine såkalte "gitarskills" kommet igjen. Og det liker vi! Vertfall jeg. Har også hatt heftig uvær her i fredrikstad i dag! Lynet så alle rom ble opplyst og tordnet så huset ristet. Bokstavelig talt. Så også på f-b.no etter uværet, og flere boliger og hus det har slått ned i i dag. Kjedelig det der altså! Har det vært uvær hos dere i dag? 


Klesskapet mitt trenger en ryddings kan man se! Thumbs up for "wardfloor"!

Btw, har ikke orket og goddi å blogget de siste dagene, de har sine grunner, og sin latskap! Deal with it. Men stay tuned for det! Om jeg rekker i morgen, skal jeg legge ut sommerens innkjøp! Gleder meg selv jeg ♥

Natta søte mennesker! Sov godt og drøm søtt!

 • 1

  Ja, det endte slik. Jeg ble hjemme fra skolen i dag og kjederlig var det. Stod opp når klokken slo 8:00, gikk ut på badet og dusjet, rettet ut håret, sminket meg og fant frem klær. Gikk inn til ho mor og sa jeg var klar til å dra. Svaret jeg fikk var: "Kan ikke du se på værmeldingen for i dag? Hvis det er meldt regn, er jeg ikke sikkert på at jeg tør å sende deg ut i naturen i dag jeg altså!" Vi skulle på klassetur til Mærrapanna i dag skjønner du. Vi skulle ha biologi og some shit. Uten værforbehold, så om det hadde startet å pøsregne, skulle vi fortsatt sitte på noen krakker på en gressplen nær vannet og lært om forskjellige ting og tang. MEN, slik ble det jo ikke, for det startet jo ikke å regne mens skolen pågikk. Så jeg satt her hjemme og kjedet meg i 4 lange timer jeg.


  Foto - Privat

  Denne fredagskvelden har vært kun en loner kveld. Vel, jeg har hatt mine foreldre her, men det er fortsatt å være loner syns nå jeg. Fredags kveld skal være den kvelden i uka hvor man er med venner, har det gøy og være litt sosial da, hvis du skjønner hva jeg mener. Så jeg får sitte her å lone videre ved å se på en slik en gammel film jeg da! Så blogges vi i morgen! ♥

  Natta
   

 • 5

  Hei mennesker! I dag har jeg gjort absolutt ingen ting. Sovet kjempe lenge (som faktisk viste seg å være veldig irriterende), gått ned i stuen å ikke gjort en dritt bortsett fra å se på TV eller stirre inn i dataskjermen (har faktisk twittret en del i dag), tok meg faktisk til fornuft og ryddet stuebordet og kjøkkenet (be bedt om det såklart) og ellers bare labbet rundt i huset som et menneske med fritidsproblemer normalt gjør! Ja, latere menneske enn meg skal du gå å lete lenge etter. Eller? Føler kroppen min bare skriker etter en joggetur, og sier klart og tydelig neitakk til all den dritten av fett og sukker som stadig blir stappet ned i der.. Men, den dumme tanken i hjernen min som sier "bare denne gangen da! Du blir ikke fet av kun én til? Og du mister ikke kondisen og blir ikke latere av å bare droppe treningen én dag!!", slår inn hver eneste dag. Og trist nok som det er, så hører jeg på den... Og ikke kroppen min som prøver å foreslå ett bedre alternativ... Dumme hjerne! Dumme meg! Dumme fett som i det heletatt eksisterer? Tenk da. Så mange mennesker som ikke ville tatt sitt eget liv, eller som ikke ville blitt mobbet eller slikt hvis ikke fett og sukker og fetende ting hadde eksistert! Da hadde verden vært et mye bedre sted på bo på for maaaange! :) Jeg er jammen smart altså. Dette syns jeg virkelig var en god idé. Fight against fat.!

  Wow, jeg VISSTE at dette bildet ville komme til nytte en dag. Skittles! Farlig godt og farlig usunt. Tenk deg det. Dette er et av de mest spiste godteriene i Amerika. Også ett av de mest populære! Om ikke det blir det samme da!? Huff.. For en usunn verden vi lever i!

  Følte også for å legge ut dette bildet for å demonstrere hvor fete man kan bli av å spise slike usunne saker! Heh, neida. Skal ikke være slem jeg. Nei grunnen til at jeg publiserer dette bildet er fordi, dette bildet ble tatt på skolen på mandag. Og selvom det høres fælt ut for mange, så savner jeg skolen litt! Har vært hjemme siden tirsdag, og er usikkert om jeg skal dit i morgen også :( kjederlig å være syk syns jeg.. Savner vennene mine og klassm8tza ufattelig mye nå. Savner å være sosial i det heletatt. Må også si en ting som jeg VET jeg kommer til å være uenig med senere. Og det er at jeg faktisk gleder meg litt til å starte med lekser. Få begynt å bruke de nye skolesakene mine, og begynt å bruke hjernen litt igjen! Fikk ett lite smarthetskick på mandag under ukas grublis skjønner du. Spørsmålet lød slik: Det var en mark som elsket å spise. Hver dag spiste han seg til dobbel størrelse, og det tok ti dager før han var voksen og i full størrelse. Hvor mange dager tok det før marken var halvstørrelse? (om det ble riktig :s) jeg tror det vertfall. Dette spørsmålet lurte alle i gruppen jeg satt i på! Og i den gruppa, satt klassens smarteste jente, nemlig... Ikke meg. Men vertfall så satt alle å lurte på hva det kunne være. Så sa jeg " jeg tror det er " dager jeg! " og forklarte hvorfor. De andre skjønte ikke en dritt av hva jeg prøvde å komme frem til. Men siden de ikke hadde den minste anelse om hva svaret kunne være, skrev de det opp. På slutten skulle læreren vår lese opp hva svaret på den grublisen var. Og gjett hvem gruppe som hadde rett! Det var OSS, og bare oss! DA må jeg innrømme at jeg ble litt stolt. Med en 4'er i snitt i matte og en av de lest dumme elevene i 10e, så var det MEG, og kun jeg som hadde svaret på det! Velvel, får vel kanskje slutte å snakke om dette nå, å heller legge meg. Itilfelle jeg skal opp tidlig i morgen. Beklager også for et så sent innlegg, men slik ble det bare!

  Natta da

 • 3

  Våkne opp om morningen i dag ved å hoste konstant i nesten 10 minutter var utrolig slitsomt. Hadde vondt i brystet lenge etterpå. Da skjønte jeg at jeg ikke burde dra på skolen. Hadde vel kanskje ikke vært så morsomt å vært der heller. For i dag skulle klassene på teamet vårt ha øvelsesdag for fremføringer. Og da skulle vi enten syngen en selvskreven sang, eller spille i et skuespill fra Shakespeare. Så hadde kanskje ikke vært så kult å hoste og harke gjennom fremføringene. Vel, føler meg litt bedre nå, så lurer på om jeg skal gjøre et forsøk på å dra i bursdag til mine kusiner og onkel i dag. Hadde nok vært utrolig koselig! Lenge siden jeg har sett familien min, så hadde vært hyggelig å se dem igjen. 

  En annen ting jeg bare må si, er at hunden min Jack, har vært den beste "sickmaten" jeg noen gang har hatt. Aldri har han vært mere kosen, rolig og snill rundt meg som det han har vært nå. Aww, elsker lillegullet mitt ♥ 

  Say hello to sminkeløst ansikt, ustellt hår og verdens nydligste lille godklump! ♥

  Men, hvis jeg skal i bursdag etterpå, må jeg ha litt tid på meg.. Jeg må dusje, fikse håret, sminke meg, finne klær også videre. Stort stress og være meg i slike situasjoner, spessiellt når jeg ikke har energi nok til å være stresset. Nei huff, dette innlegget ble litt for klagete nå syns jeg! Må virkelig slutte å klage på ting, og heller se det positive. Det viktig det! Velvel, stikker jeg da! Ha en super kveld videre i dag!

  Hade
   

 • 3

  De to siste døgnene jeg har vert syk, har jeg vært på datan. Det er det eneste som har vært å gjøre! Så da tok jeg meg friheten til å se på en del videoer på youtube, for Facebook har vært for kjederlig! Det samme med Twitter. Men anyways, så har jeg vært en nigahiga, kevjumba og theDOMINICshow fan tidligere, så tenkte å se en del av dems videoer igjen også! Så da gjore jeg det. Jo flere ganger jeg ser og hører sangen "Nice guys" blir jeg mer og mer glad i den! Hahah, litt fæl i førsten, men så blir den skikkelig søt utover! ♥ Awwh! 

  Mange syns sikkert denne bare er teit, men.. Dette er sånn jeg liker det! Syns de gutta der er litt sjarmerende jeg! 
   

  De har en sykt bra humor, og jeg skjønner ikke hvor de får det fra! Alle de idèene om videoene de lager er jo helt geniale! Vet ikke om det kalles intern humor jeg men, de har jo over 19 millioner views! Well, I love them ♥

  Hva syns du om dem?
  Har du hørt denne sangen før?


  Er det rart jeg digger Ryan Higa? 

  Velvel, sier hade og natta fra selveste sickface nå...Så   Natta!

 • 4

  Nå var det vel på tide å avslutte sommerferien på bloggen også syns jeg! Må si det er ufattelig deilig å starte på skolen igjen! Stå opp tidlig om morningen, løpe gjennom vått spindelvev på vei ned til bussen, starte skoledagen med 3 flasker vann for å holde igjenn den intense hosten, være så støl at man såvidt klarer å gå i trapper, ende sk.... Ok, jeg skal slutte å klage!  Men dere må være litt enige med at å avslutte sommerferien med sykdom og kjipe hendelser ikke er noe sælig.. Det synes ihvertfall ikke jeg!

  Men over til noe litt mer koslig! I helgen har jeg vært på en såkalt "Gå Planken" festival, som foregikk på Røde Mølle! Masse kos med venner, Råbrae konserter, mange nye ansikter og morsomme aktiviteter! Utrolig koselig ♥ Er egentlig ikke så veldig mye mer å skrive om her! 

  Utecafèen :) Veldig koselig!

  Emilie søta! ♥

  Marlen og Hanna (og den hotte chick'n i brilla hennes) Aaayeah! ♥

  Thora og Emilie! ♥ Disse to er det umulig å ikke le av! De har den RÅESTE lattern i verden, begge to!

  Oooh, bullriding gjøres klart!

  Strikkbasketbane! Yepp

  Sumoringen gjøres klar! Froskestilling og bestemorhender is tha shit! (that is me, just so you know)

  Ellers, så sitter jeg her i en såkalt mediteringsposisjon, med en kopp te, to poser med halspastiller og en nok så rennende nese (om ikke øyne også)... Kjipt å være forkjølet.. Menmen, så er livet når man er tante til en liten forkjølet tass som så gjerne vil til sitt kuleste familiemedlem, nemlig MEG! ;D Yeye, blogges i morra! 

  Natta