Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

2

 • 1

  "Something i love with boys, is an unique style"  bildene tatt fra lookbook.nu

  En unik klesstil hos gutter er noe jeg faller lett for. At de kler seg riktig og har en klesstil som passer dem, er noe jeg bare er helt forelsket i. Jeg liker at gutter bryr seg om utseendet sitt, og med det mener jeg ikke at de skal være missfornøyde om de ikke gjør det. Jeg mener at jeg liker at de gjør en innsats for å se bra ut. Det å dra på seg en slakk bukse, en hettegenser og et par skatesko også er de ferdige synes ikke jeg er like tiltrekkende. Nei, det å ta på seg en litt tight olabukse med en strikkegenser og noen kule boots er jo pent og se på, og folk vil jo automatisk gi oppmerksomhet til en som kler seg bra. Det gjør vertfall jeg. Om du ikke mener det samme som meg, får du finne ut av selv. Jeg liker vertfall gutter som bryr seg om sitt ytre :)

  Hva synes du om gutter og stil?

 • 2

  Jeg har hatt sommerferie.
  Sommerferie fra det meste.
  Skole, foreldre, stress og ikke minst bloggen.
  Er ikke så keen på å ramse opp og fortelle om alt jeg har gjort denne såkalt "sommeren" men hvis du er så ivrig på å vite det tar jeg kun en kort oppsummering. Jeg har vært en tur på Øland som er en øy i Sverige, med mine to storesøstre, svoger og tantebarn. Jeg har vert på en kort båtferie som varte i 4 dager, med mine foreldre, ene søster, onkel, tante og kusine. Jeg har hatt besøk av min herlige bestevenn fra Moss ♥ i et par netter og har vært sammen med kjæresten hennes, hans kompiser og fler en del andre dager. Jeg har hatt besøk av venner og venninner, vært på besøk, overnattinger har det blitt mye av, spessielt spontanovernattinger, barnevakt for tatebarnet mitt og en hel del late dager i senga uten foreldre i hus som maser på husarbeid. Så det har vært en avslappende ferie, selvom været ikke har vært så mye å skryte av. Vel har vertfall sikkret meg litt bra vær i år. Stikker meg en tur til Kreta i slutten av september, så det skal bli deilig. 

  Ja, kan ikke kalle det en kort oppsummering, men er veldig mye kortere enn om jeg skulle fortalt om alt og gått inn i detaljer. Menmen, sånn får det bare være. Har sittet å skrevet søknad på jobb i hele dag, og er utslitt i hodet etter all stirringen på skjermen. Å skrive søknad er ikke lett altså. Holdt på å klikke for meg noen ganger hvor tomt det var i hodet mitt. Men det tyder vel bare på hvor mye jeg fulgte med på skolen. Eller så er jeg vel bare fryktelig trøtt om dagen. Apropo trøtt, jeg bør vel legge meg snart før jeg passer out her inne på sofaen. Snakkes i morgen! 

  Hva har du gjort i sommer? 
  Har du en jobb?