Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

0

 

Åh, for en fantastisk dag! Våknet opp til meldinger fra en blid kjæreste, etter en god natt med masse søvn og rare drømmer. Av en eller annen grunn har jeg begynt å drømme mye rart i det siste? Eller vertfall huske drømmene mine mye oftere. Kjempe rart men også veldig morsomt til tider. Men hvertfall, så dro jeg ut en tur på båten med mamma og pappa etter frokost. Vi har en sove-båt (som går fort, heldigvis) som vi putret ut til et vindstille sted med. Så utrolig deilig å kunne bade, sole seg og slappe av ute i sola selv om det snart er september. Leva livet! Etter turen ute på vannet, inviterte foreldrene mine oss på kino. Oss vil da si Alice, Madeleine, Trym og meg. Da dro vi på den norske katastrofefilmen, Bølgen. 

Bølgen må jeg si var en ufattelig og overraskende bra film. Jeg hadde virkelig ikke trodd at norske produsenter kunne få til så bra spesialeffekter og å klare å lage en så "virkelig" film av noe som faktisk kan skje, her i Norge. Så surrealistisk å tenke på at en hel kommune/by kan gå under bare ved at naturen går sin gang. Nå liker jeg jo action og katastrofefilmer veldig godt, så denne filmen var midt i blinken for meg sånn sett. Helt ærlig må si at det ikke er den beste filmen jeg har sett, for det skal mye til, men jeg er veldig positivt overrasket over hvor bra laget den var etter hvor lave forventninger jeg hadde til filmen. Jeg er den som er motsatt av filmkritikere og slikt, så har filmer fått god kritikk, så er den som regel ikke noe jeg foretrekker, men har filmen fått dårlig kritikk så er det noe jeg godt kan synes er de bedre filmene etter min mening. Denne gangen var jeg enig med kritikerne, og vil så absolutt anbefale folk å se den. 


Har du sett Bølgen? Si gjerne din mening om filmen i kommentarfeltet!

 

Nå er det tid for å ta kvelden for meg også vel? Tenkte å prøve å få postet noen bilder fra turen vår til Thailand, i morgen, så følg med om du er interessert :) God natt! 
- Andrea -

 • 5

   

  Det er snart tre måneder siden jeg postet siste innlegg og dette merker jeg at jeg virkelig blir flau over. Jeg hadde planene klare med diverse oppdateringer jeg skulle blogge om, og fortalte flere ganger om at nå skal jeg være flink til å poste innlegg her på bloggen. Jeg sa til og med at jeg skulle poste bilder fra turen vi hadde til Thailand, OG oppdatere når vi var der nede. Det funket dårlig. Merker jeg skal være mer forsiktig heretter og få vanen til å skrive, litt mer inn i systemet før jeg åpner munnen om å være flink sånn sett.  

  Jeg kommer til å prøve så godt jeg kan fremover til å oppdatere, og noe mer enn det kan jeg ikke love. Planene for dagene fremover nå er ikke store, i og med at det ikke er like mye behov for meg på jobb, så nå skal jeg få tid til å skrive litt. Var igår og idag å leverte søknader til diverse andre butikker i håp om å få muligheten til å kunne jobbe mer dette året som jeg tar meg fri fra skole. Å ta seg et friår er ikke alltid en dans på roser det heller, og det merkes godt. Jeg er av den typen som sliter med å kose meg ved å sitte hjemme, og er på en måte avhengig av å gjøre noe hele tiden. Så det skal bli godt å få en jobb til, om det lar seg gjøre. Så vi får se, kanskje det blir mye mer fra meg fremover! :)   Kommer du til å følge med på bloggen om jeg holder tritt? 
  Forslag til hva du ønsker å se av meg fremover tas også godt imot ♥


  - A N D R E A -