Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Mer hektisk hverdag enn det her har jeg ikke hatt på lenge. Som noen, men kanskje ikke alle har fått med seg, er at jeg har fått meg ennå en jobb. Denne jobben er da på Best på ørebekk. Det er en bensinstasjon som ikke er døgnåpen (heldigvis), og som selger masse snadder. Likevel har hverdagen min blitt drastisk forandret. Jeg begynte opplæringen for en drøy uke siden og etter det har ting gått i ett. Vaktene jeg har jobbet hittil har startet klokka 06:00 og da har jeg vært ferdig klokka 13. Deretter har jeg dratt videre å jobbet på bianco fra 15:00 til 20:00, for så å dra hjem, spise og sove. Hva skal jeg si? Det er hektisk men verd det! Endelig får jeg spart en del til eventuelle studier neste år, og flytting ikke minst.

Så nå ligger jeg her, i senga og venter på å få dratt meg selv opp for å ordne meg til neste vakt. Hadde ukas eneste fridag igår, og idag er det på'an igjen. Dagen igår ble kun brukt til å slappe av og fokusere på å bli frisk, ettersom jeg har klart å dra på meg en ganske heftig forkjølelse. Det virker som trengtes ettersom jeg er en del bedre idag igjen, og takk gud for det! Har du lyst til å besøke meg på jobb er det bare å gjøre det. Idag er jeg på plass på Bianco Amfi Borg i sarpsborg fra 15-20, så blir evig glad for besøk av kjente fjes!

Selv om jeg er litt i overkant glad i å ligge i senga døgnet rundt og se på tv og spise god mat, må jeg også innrømme at jeg liker meg veldig godt på jobb! Tar med meg en kopp te og noe å spise og sånt til de gangene det er rolig i butikken. Og nå er det vel på tide å stå opp å ordne dette fuglereiret jeg har på hodet og å få i meg en god frokost før der bærer til nabobyen. Ha en fin dag, alle! ❤

 • 2

  Bianco by Camilla Pihl

  Bianco by Camilla Pihl  Bianco by Camilla Pihl

  Bianco by Camilla Pihl  Bianco by Camilla Pihl

   

  I dag er dagen! Camilla Pihl lanserer sin tredje kolleksjon for Bianco og det er bare å komme seg til butikkene for å få med deg de nye godbitene. Heldige som vi i Bianco Torvbyen er, er vi en av de fire utvalgte butikkene i Norge som får besøk av Camilla selv, som en del av lanseringsturneen. Mandag den 14. September klokken 16:00, kommer hun til oss, og dette blir et event uten like! Hun tar med seg neglelakk merket Essie, som stiller med lakkbar og manikyrister, det blir lett servering, god musikk, store smil og deilige sko. Det vil også bli delt ut goodiebags og de som vil får en gratis skopuss. Så her får du muligheten til å spørre Camilla selv, om hva det nå enn måtte være. Hva er det å gå glipp av?! 

     Jeg gleder meg til å se deg i butikken vår, både idag og på mandag! Dette blir gøy! :D
  - Andrea - 
 • 4

  Her for litt siden var jeg på IKEA og kjøpte meg ny kommode og tok med litt ekstra smått for å gjøre litt mer stas på rommet mitt. Etter jeg flyttet ut på rommet i annen etasje på garasjen, har jeg ikke hatt noe annet å oppbevare klærne mine i enn et par skuffer under senga. Det gikk jeg dritt lei av etterhvert, ettersom klærne ikke ble plassert pent nok som gjorde at de ble skrukkete, det samlet seg støv og det gikk ikke an å sortere det ordentlig. Ja, et evig rot egentlig. Vertfall til hverdagsklær. Så når jeg kjøpte meg kommoden ble jeg litt inspirert til å gjøre om rommet mitt til et ordentlig oppholdssted istedenfor å bare sove der. Jeg har tegnet opp rommet, og forskjellige plasseringer av til jeg har, og ting jeg har planlagt å kjøpe. Har også blitt veldig inspirert til å redesigne møbler og diverse, så gleder meg til å komme ordentlig igang! For å finne inspirasjon har jeg vært en del på pinterest. 

  Som dere ser så er jeg veldig glad i hvite og sterile rom. Det blir liksom som blanke ark som du kan fargelegge med møbler. Er du lei det du har kan man gjøre litt om på møblene og du har et helt nytt rom. Så det tanken er jeg litt fan av. Er det forresten noen som vet om hvor man får tak i slike dyrehodeskaller med horn? Som på bilde nr2? Trenger nødvendigvis ikke å måtte henges opp. Tegningene jeg har jobbet litt med ser foreløpig slik ut:

  Gleder meg til å se hvordan dette blir i virkeligheten. Her er det et par ting som jeg ikke har kjøpt inn ennå, men det kommer med neste lønning. Er veldig glad i å stue ting inn mot veggene som dere kan se, men ser an plassen som er igjen på midten når alt er ferdig. Kan hende jeg kjøper inn et lite bord og no smått og setter på midten ellerno, men som sagt, vi får se an plassen. Men oppdateringer, før og etterbilder kommer garantert! :) 

  - Andrea -

 • 1

  Idag har vært en rolig dag. Som alle andre dager. Det eneste jeg har bedrevet dagen med er å slappe av, sove, se på serier og lage mat. Maten skal jeg faltisk skryte litt av! Grillet kyllingfillet med salat og hvitløks baguetter. Trym var vertfall veldig fornøyd virket det som :)

  Så nå slapper vi av og koser oss hos Trym <3 deilig å bruke en hel dag til å gjøre hva man vil når det passer for en.

  Ha en fin kveld og helg <3

  - Andrea -

 • 2

  Det er noe dritt å ikke gå på skole eller ha en fast jobb 5 av 7 dager i uka. Det er rett og slett ødeleggende. Dagene går i surr, døgnrytmen er så absolutt ikke på plass, og viktige planer blir nesten glemt fordi jeg ikke henger med på hvilken dag det er. Hvorfor kunne ikke noen bare smelt realiteten i trynet på meg litt før sommerferien for de fleste var slutt? Kanskje jeg hadde hatt en jobb til da?

  I dag er første dagen på måneder, hvor jeg har måttet stå opp tidlig for å rekke noe. Jeg startet dagen med å dra til legen, som jeg hadde time hos klokken 08:30. Denne legetimen var en utsatt legetime, fordi flinke meg klarte selvfølgelig ikke våkne for å dra på den timen jeg hadde booket til forrige uke. Døgnrytmen ødelegger alt! Altså, jeg hadde på 5 alarmer med forskjellige lyder, så jeg garantert skulle være kapabel til å våkne, men tror du jeg klarte det da? Nei. Idag forsikret jeg meg heldigvis med å sove med vinduet åpent (de driver med sprenging like ved der vi bor), ha på 4-5 alarmer og fikk pappa til å ringe meg når han kom seg på jobb. Da klarte jeg å dra meg opp av senga og sitte på sengekanten, innpakket i dyna og bare stirre ut i løse lufta i flere minutter. Er det flere enn meg som gjør det? Haha. Jeg kom meg til legen for å sjekke en kul jeg har fått på håndleddet, som da viste seg å være akkurat det jeg trodde det var, en ganglion aka en cyste. Ikke noe farlig, men er noe dritt å betale 190 kroner for å sitte på et legekontor i underkant av 5 minutter og få bekreftet at min teori stemte. Ettersom jeg hater å dra til legen, og endelig har fått meg selv til å dra dit, etter 3-4 måneder med kulen, så tok jeg meg råd til å kjøpe en "nå var du flink" plante fra interflora.

  Var jo inne i blomsterbutikken i evigheter, for jeg er jo en av dem som absolutt ikke klarer å bestemme seg. Men takket være god hjelp er jeg veldig fornøyd med min første sukkulent! Første gang jeg handler plante til meg selv jo, haha! Men nå skal jeg i bursdag til verdens vakreste 5 åring <3 Tantebarnet mitt, Leon har bursdag i morgen og vi feirer idag. Snakkes!

 • 0

   

  Som dere vet, var Trym og jeg i Thailand med Alice og Madeleine i sommer. Vi reiste ifra Norge den 7. juli, og kom frem til Phuket den 8. Pathong Beach var byen vi var i, og de store, flotte leilighetene vi bodde i lå på et område med navn Wyndham Sea Pearl Villas. 5 stjerner og bedre service tror jeg faktisk jeg aldri har vært borti. På stedet var det treningssenter, spa, to restauranter, en bar, et basseng fordelt på 6-8 leiligheter samt jacuzzi på hver leilighets terrasse. Det fineste oppholdet jeg noensinne har hatt på et "hotell". Uheldigvis for oss, måtte Trym og jeg tilbringe hele 9 av 14 dager i leiligheten pga. matforgiftning. Veldig kjedelig med tanke på hvor mye vi kunne opplevd på disse dagene. Heldigvis hadde vi kontakt med et turistbyrå kalt Phuket Shuttle, som var veldig snille og lot oss sette sammen en dag med masse fine opplevelser. Dette var 2-3 dager før vi skulle reise hjemover, så vi var utrolig glade for at dette gikk så greit. Vi red på elefant, kosa litt med både små og store tigere, så på diverse buddhistiske templer, utsiktspunkter og slikt, og var på diverse show. Dyre-showa var ikke helt for meg, for jeg satt å tenkte på hva dyra faktisk går igjennom og slike ting bare for å underholde oss mennesker. Imponerende hva de fikk til, men opplevelsen var litt negativ for min del. 


  Ellers var dette en fantastisk tur. En del shopping av både gaver og ting til meg selv, opplevelsen av å møte en ny kultur, og ikke minst være på en ordentlig langdistanse reise uten foreldre, slik at man får prøvd seg litt mer på egenhånd. Finne frem til ting og måtte bestille og snakke for seg selv er rart når man liksom alltid har fått hjelp til slikt tidligere. Stakkars Trym som nesten ble tvunget til å hjelpe meg med diverse snakking og pruting der nede, men han er nok ikke noe bitter for det (håper jeg, haha). Dette var jo også første gangen Trym og jeg bodde sammen på ferie, så det var ekstra koselig ♥ Alt i alt, en opplevelses- og lærerik tur med fantastiske mennesker. Nøler nok ikke om jeg får sjansen til å dra tilbake! Jeg lovte også at bilder derfra skulle dukke opp, og hva skal en si? Bedre sent enn aldri! Haha, her har dere vertfall en god smakebit på vår eksotiske tur til varmere strøk denne sommeren. 
  Håper du likte bildene ♥ 

  - Andrea - 

 • 4

  Bildene fra Thailand kommer iløpet av imorgen formiddag! Ble litt mer jobb enn forventet det å sitte å plukke ut noen få bilder av de flere hundre bildene som ble tatt. Men innlegget er snart klart, og publiseres innen kort tid! :)

  Shorts - Levis/urbanoutfitters

  Langermet croptop - Flattop/urban

  Klokke - DW

  Veske - Secondhand

  Antrekket idag var lett og sommerlig nå som solen fortsatt steker på sitt beste. Hva syns du?