Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Er det noe jeg er avhengig av så er det røyk.. Har nå røyket i snart ett og et halvt år og skal ikke slutte med det! Ehm.. neida jeg bare tuller! Det siste jeg skal teste er røyk. Æsj og fysj! Men det jeg faktisk er avhengig av er musikk. Jeg kan ikke gå en eneste dag uten musikk. Så, ja..! : ) Her kan du jo høre noen av sangene jeg pleier å høre på.

Hvilke sanger syns du er bra for tiden? : )
Noen forslag?

- Andrea ♥ 

 • 1

  Hei på dere søte mennesker! ♥

  Istad satt jeg i den myke, gode sofaen min med teppe rundt skuldrene og en god kopp te i hånda! Nå er det slutt på godsakene. For nå er det å sette seg rett opp i studieposisjon, på en hard, rett stol å lese på matte. Matteprøve i morgen.. Fun! Grunnen til at jeg ikke lenger kan sitte i sofaen, er fordi jeg blir distrahert av tv'n. Kjipe greier det der!

  Velvel, siden jeg ikke blogget i går kan jeg vel oppdatere litt. I går var jeg på skolen, så gikk jeg en tur med min kjære hund, så øvde jeg på franskprøve, så sovnet jeg på sofaen og deretter dro jeg på mørkekjøring. Fete greier det der ass. Ble brukt som test person, så ble bedt om å stelle meg midt i veien mens en blir skulle kjøre mot meg. Skulle teste hvor mange meter unna en bil var før han kunne se meg. Livredd for å bli påkjørt vettu. Husker ikke helt nå i farten, fordi jeg har så mye matte døttet inn i huet fra før. Så kom jeg hjem å scrappet litt, og så øvde på fransken igjen. Så ikke så mye tid til å blogge da.

  Men dere... En ting må jeg bare ta opp! Flere spør og spør om hvorfor jeg ikke blogger, og maser på at jeg skal blogge. Så blogger jeg, og ingen av dere kommenterer. Altså ingen av dere som leser gidder å ta dere tid til å kommentere, og det gjør jo ikke akkurat meg veldig lysten til å prøve å skvise inn tid til å blogge. Også tar det jo så kort tid! Så hadde dere lagt igjenn en kommentar, så hadde jeg blitt kjempe glad! : )

  Hva har dere gjort i dag?

  - Andrea

 • 3

  Det må bare være noe galt med meg. Nesten hver dag har jeg noe nytt å klage på. Enten er det tannverk, vondt i hodet, støl, vondt i ryggen eller nakken, for kvisete tryne eller som nå, hoven overleppe..  Ikke vet jeg hvorfor jeg har det, men leppa mi er nå dobbelt så stor som normalen, og det ser ut som jeg snuser. Vakkert. Den er øm og stor og auau. Usee? jeg har alltid ett eller annet å klage over, og noe eller noen må få meg til å stoppe. Ikke èn dag går det uten at jeg har klaget over minst 20 ting i livet og hverdagen min. Tragiskt.

  Ellers så er datan min fortsatt på reparasjon, også noe som suger, så min mors data blir brukt her. Det er en av grunnene til at jeg ikke blogger for tiden. Har også startet å blogge på Elanis, men ikke så fryktelig mye blogging av meg der heller enda, av samme grunn. Men Eline er veldig flink. Hvem trodde at en som aldri har blogget før skriver så bra som det hun gjør? : ) Får vel nesten få det kvisete, trøtte ansiktet mitt og den runde og gode kroppen i sengs nå. Som sagt av treningseksperter, så trenger kroppen søvn for å holde forbrenningen oppe. Oh shit.. det er derfor jeg har lagt på meg så fryktelig i det siste. Jaja, kanskje det hjelper med at jeg skal starte å legge meg tidligere, slutte med telefonen på kvelden etter leggetid, starte å jogge for fullt igjen og prøve å holde meg unna godteskapet midt i uka. Tette kjærringa sjøl vettu, sitter å døtter i seg godis midt i uka, mens jeg har dårlig samvittighet. Spesielt at jeg bare fortsetter å ete da, tilogmed når jeg føler på det!... Jaja, det får vel være et av mine mange nyttårsfortsetter (?) Å endre tankegang på det med å trene og ikke ete drittmat. 


  ikke stirr for lenge på det, da starter det bare å svi i øya.

  Jaja, det får vel være dagens preken om usunne meg, og hvor klagete jeg er! Så snakkes vi sikkert siden. 
  - Natta sa vi da 

   

 • 0

  I det siste har vi hatt arbeidere som har ordna med tomta vår. Legger ordentlige stener i steinrøysa foran og på siden av huset og setter opp en flaggstang. Det er fryktelig irriterende å ha de rundt her grunnet MYE bråk. De starter tidlig på morran og holder på leenge, så de vekker meg.. og de forstyrrer vår arbeidsro. Huff...


  Dette var en steinrøys.. Altså en stor bakke med kun stener.. stygge stener, som de du ser over grusen. Det er ikke ferdig ennå da. Fortsatt en del igjen!

  Dette er opp i bakken mot gården.

  I gårn.. Jada, du er så flink så!

  Søte Eline Johanne som egentlig ikke er så glad i virkeligheten.. de BRÅKER!!

  Powerpointennn!

  Twittern min det se! Følg meg da :) For å komme inn klikker du bare på twitter knappen over profilbildet mitt ;)

  Har du hatt slike arbeidere rundt hue i det siste?

 • 0

  Starter innlegget med et "NO ØRESUS" skrik! Lykke! 

  Nå har jeg besøk av min herlige venninne Eline som skal sove her de to kommende nettene ♥ Grunnen til det er at vi har blitt trukket opp i prøvemuntlig (prøve eksamen for dere som ikke visste det). Vi valgte å gå opp som par, så derfor er hun her nå. Vi kom opp i norsk, faget vi begge to hater sterkt, og oppgaven vi trakk var "kjærlighet", et av de største temaene. Kjempe kjederlig... Så nå har vi jobbet i hele dag, og skal gjøre det samme i morgen. Torsdag er "eksamens dagen". Morro..

  Ellers så har min elskbare datamaskin tatt turen på en real reparasjon hos min kjempesmarte fetter, Magnus. Det har da blitt funnet ut at datan min er... øderlagt! En del i datan må byttes ut og det koster ganske så mye... så det er ganske så kjipt. Så om det ikke blir så mye blogging framover vet du grunnen! 

  Kan jo også fortelle litt om helgen. På fredag kom Stephanie, Thea og Helene på besøk til meg.♥ Vi pratet, så på film og koset oss. Thea dro hjem og de andre to ble igjen og tilbringte natten her. Klokken slo 02:30 og jeg kom på en nokså god idè nemlig "Skal vi gå ned å spille brettspill a jenter?" og svaret ble jo selvfølgelig ja. Så vi gikk ned i stuen i pysjen og tok med oss dyner og puter. Overtrøtte som vi var startet vi å spille et veldig tankekrevende spill, nemlig detektivspillet New York Chase. Det var nok ikke så lurt, for det endte med at vi satt å spillte til klokka slo 05:10 og en kraftig hodepine. Men, hva gjør man ikke for kosen? 

  Lørdag stod vi opp til at Stephanie forlot oss, så det ble kun Helene og meg igjen. Noe som også var koselig. Vi satt i sengene å hørte på musikk, gikk en tur med Jack, skypet med venner og mer, helt til Helene også forlot meg. Da startet jeg å pakke og ordne meg, så dro jeg rett til Eline og overnattet der! Noe som også var veldig koselig ♥ Photoshoot, skyping og chating med venner ble det også der. Bildene kommer ikke, pga de ble lagt inn på datan min, som somsagt er på reparasjon.. Vi lagde også en blogg sammen, men den vil jeg ikke linke til ennå, fordi designet og slik ikke er helt ferdig ennå. 

  Søndag endte med at alarmen ringte klokka 9 og jeg måtte stå opp og ordne meg. Skulle nemlig i barnevelsignelse til herlige og kjempenudelige lille Simen, som er min kusines sønn! (Klikk her for å komme til bloggen hennes!) Klokka 11 startet det, og var kjempekoselig. God mat, absolutt gode kaker og kjempe god stemning.! Og selvfølgelig var jo Leon gullet der! ♥ Så det var vel det som skjedde i helgen! :)


  Lille Leon som har blitt så stooor! Tøffingen med hanekam og greier! ♥

  Flotte bordkort Marlene hadde laget !  Elsker den lille superaktive hårklumpen der! ♥


  Hva har du gjort i helgen?

  Velvel, blogges mulig i morgen! Back to studying..
  - AndreaSvartdahl 

 • 3

  Fyttegrisen som jeg er redd for å ha fått øresus..!  Har nettopp kommet inn fra en iskald gå/joggetur og proppa i øra var på fullt volum. Med en gang jeg satt meg ned på rommet i senga klar for å starte å pakke merker jeg en undelig suselyd i øra... Så da er det bare å krysse fingra og håpe på at det bare er midlertidig (som jeg tror jeg har hatt en gang før).  Så kjære gud, la meg nå ikke ha fått øresus, da griner jeg! Gjett hvem som ikke skal ha øreproppene på fullt volum ever again a!?

  Ellers i dag har jeg vert på trafikalt grunnkurs og en liten tur i byen, noe som viste seg å være smertefult. Ennå ingen penger, og da er det virkelig pain å gå rundt i forskjellige butikker å se på klær.. Og ikke kom her å si at jeg ikke burde gått inn i kjøpesentret da, for hva ellers skulle jeg gjort i byen i en time? Ikke sant.. Nu driver jeg å pakker bagen min, for nå skal jeg ut av dette stygge rommet og over til ho Nora. Blir koselig det :) Savna ho vettu! ♥ Så vi snakkes sikkert i kveld folkens! Tar med meg cp maskinen min vettu. Always!


  Greit med litt selvironi i blandt også vel? Hater folk som tar seg selv for høytidelig!..

  Velvel, shalabays!

 • 2

  Slakk helg! Eneste jeg kan si om disse tre dagene. Men gjør ikke meg noe, for det har vert utrolig deilig å slappe av litt. I går leide min kjære søte søster Alice og jeg den nyeste Pirates of the Caribbean filmen! On Stranger Tides tror jeg den het. De filmene der, de kommer jeg ALDRI til å bli lei. Måtte jo selvfølgelig utforske litt om det kom en 5'er også, og da om jeg ikke husker helt galt så driver de å funderer på det! Driver å tenker over på hvordan den kan være, men de har ikke fått spurt Johnny Depp ennå, så det er ikke helt sikkert! Så jeg venter i spenning (:

  Nå stikker jeg snart opp å tar meg en dusj, og en ordentlig kur til både hår, ansikt og negler skal bli godt. Trenger virkelig det nå kjenner jeg. Etter det blir det vel å ordne meg og litt sånt, fordi i kveld skal jeg på kino med min elskbare søte venninnegjeng. ♥ Stephanie, Helene, Amalie og jeg tenkte oss på filmen "Friends with benifits" som mange har sagt er en herlig og morsom film. Så da valgte vi å dra på den, istedet for Johnny English reborn som også ble vurdert! Så det gleder jeg meg til.

   


  Disse to må jo bare funke! Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg mye! 

  Hva skal du i kveld?
  Har du sett Friends with benifits? 

 • 0

  Hei på dere søte mennesker! ♥

  Okej, overskriften her handler egentlig ikke om innlegget i det heletatt, men å finne en fellesnevner til dette innlegget kunne tatt meg ganske så lang tid, så derfor kom jeg opp med "jeg er ikke så genial"! Burde egentlig hatt en apostroff over å'en for å utdype at jeg virkelig mener "såååå smart", men det funker jo ikke så vi får vel bare la det ligge! 

  Nå er det fryktelig (pinlig) lenge siden jeg har tatt henda fatt og blogget. Men hjernen min har bare koblet helt ut av bloggen og er faktisk stolt av å si, at jeg har fokusert mye på skole. Går jo i tiende nå, så har helst lyst til forbedre karakterene mine! Så jeg kan ikke love at jeg kommer til å blogge så utrolig ofte, men skal prøve så godt jeg kan å blogge litt oftere enn det jeg har gjort i det siste hvertfall. Men nå lar jeg den saken ligge.

   

  Nå kjenner jeg det er fryktelig deilig med ferie! Har hatt prøver nesten hver dag disse to-tre ukene som har vært. Tror det er tre eller fire dager som vi ikke har hatt prøver jeg. Så mye stress og øving denne tia, og for å være helt ælig så har jeg ikke hatt så kjempe mye å blogge om. Det har jeg ikke nå heller! MEN, til alle dere søte mennesker der ute som sitter å leser nå, som har twitter, vær så snill å følg meg da :) Klikk HER om du vil!


  Blogges etter en god natts søvn folkens! ♥ Sov godt og drøm søtt!
  Natta

 • 2  Disse genserne synes vertfall jeg utmerket seg i utvalget av stikkegensre hos nelly.com. Uheldig vis vil ikke kredittkortet fylles opp med slike godsaker av penger, så disse er vel bare noe å drømme om. Jeg trenger VIRKELIG en jobb nå altså, så er det noen som vet om en jobb her i fredrikstad, så si ifra. 

   Hva syns du om genserne?
  Har du jobb?