Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Nei, jeg er ikke lengre sammen med Trym. For de som ikke har fått det med seg, så vet dere det nå. Vi fant ut at det var best for oss begge at vi gikk hvert vårt, i og med at vi har hatt en vanskelig tid med mye som har skjedd og liknende. Vi hadde det veldig bra sammen, mange gode minner ble skapt og vil bli beholdt, men følte til slutt at vi holdt hverandre tilbake. Rett og slett vokst fra hverandre, på en måte. Heldigvis ble forholdet vårt avsluttet på en "vennlig" måte, så vi er ikke der at vi hater hverandre. Vi kan fortsatt snakke sammen og være venner, og det er en positiv ting.

Det ER vondt å ikke være sammen med den man elsker. Det ER vondt å ikke ha den kjæresten man kunne dra til når som helst bare for å ligge i armkroken å kose. Men enkelte ting blir bare som det blir, og mer er det ikke å få gjort med den saken. Jeg tror vi begge har hatt/har en tøff periode med mye tanker og mimring tilbake på det gode vi hadde sammen. Men sånn er det. Er det ikke?

Så nå håper jeg at jeg skal få slippe alle spørsmål om hvordan det går med trym og meg, hvorfor det ble slutt og liknende. Er aldri noe morsom å bli minnet på hva man hadde, og måtte fortelle hele den samme regla nesten hver bidige dag.

God natt.

 • 1

  Helgen som var, ble brukt på å jobbe og være på senterfest. Lørdag kveld hadde Torvbyen arrangert Torvbyen Awards 2015, som var en prisutdeling for butikkene på senteret. Dette var for å gi en utmerkelse til de som virkelig skiller seg ut og gjør en fantastisk jobb. Vi i bianco ble ikke nominert, men når det kun var tre kategorier overrasket det meg ikke heller. Kategoriene husker jeg ikke helt hva var, men handlet om hvem som var flinke med kundeservice, hvem ansatt som hadde fått 100% i mysteryshopper undersøkelsen og diverse. Vi hadde en fantastisk kveld med ordentlig mat og dessert som scandic hadde stelt istand, god underholdning og gode samtaler oss i mellom. Gode kollegaer er viktig, og når jeg begynte å jobbe i bianco var jeg veldig heldig sånn sett!

  Ble ikke de beste bildene, men det ble bilder vertfall. Fantastisk kveld med fantastiske jenter!

  Nå er jeg sliten etter en lang jobbhelg, lang dag igår (you know, mondays) og da var det godt å kunne la kroppen sove så lenge den ville idag. Føles ut som fredag idag i og med at jeg har en hel dag fri imorgen (for første gang på lenge!!) åh så deilig det skal bli. Men nå er jeg snart klar for å dra på kveldsvakt. Wish me luck.

  - Andrea -

 • 4

  Jeg har vært på shopping i nye, spennende interiørbutikker. Denne gangen bestemte jeg meg for å sjekke ut de tre designerbutikkene som har entret fredrikstads gågate. Dette var da Gran Domino, dis design og Habitat. Ett ord, og det er: frelst. Herlighet at det går ann å få stappet så sinnsykt mye fint/kult inn på tre butikker jeg aldri før hadde besøkt! Så tok med meg litt da vettu.

  Dette er et duftlys fra Lumira som jeg kjøpte på dis design. Det lukter rett og slett himmelsk og er faktisk mitt første duftlys på mitt søte lille rom. Duften heter balinese yang yang og er en ikke så altfor intens duft, med en søt samt frisk lukt. Prisen er 199kr, og noen sier det er aaaltfor dyrt for et så lite lys, men jeg mener det er så verd det. De billigere duftlysa har en tendens til å bli for søte og intense for min del, så dette er det eneste jeg har virkelig likt lukta på.

  Denne glassboksen er noe jeg har lett såå lenge etter. Den er kjøpt på Habitat for 155kr og er i messing. Endelig kan jeg ha en sånn og putte opp i masse fine ting! Denne gangen har det bare blitt en bitteliten sukkulent med en telysholder som potte. Aner ikke hvor noe av det er fra, haha. Men rundt jul, da skal det bli fint oppi der.

  Lysestake fra Habitat til den nette pris av 49kr tror jeg?? Husker ikke helt hva den nøyaktige prisen var, men den var ikke dyr! Habitat er en butikk ufattelig mye fint, og mye av det er faktisk til greie priser også! I love it!

  Telysholder i marmor fra Habitat. Kostet 145kr. Som sagt, elsker marmor. Dette blir ikke det siste jeg kjøper av det for å si det mildt!

  Gran Domino ble det ikke noe fra, grunnet dårlig tid og en ubesluttsom frøken med navn Andrea. Men stakk en tur innom Åhlens og tok med meg disse kubbelysunderlagene. Tok med meg to sorte og to hvite i et matriale som kan likne betong/sement bare at det er lettere. Kostet 15kr per stk.

  Denne lampa er en edison inspirert lampe. Denne er ikke fra designbutikkene jeg nevnte tidligere, men måtte vise dere den fordet. Lampa er fra Hemtex i sverige og det samme er pæra. Tilsammen kom dette på rundt 500kr og det var såå verd det! Elsker marmor, elsker gull og elsker pærer som dette!

  Denne er også fra hemtex. Prisen husker jeg ikke, men den var så søt så slang den med.

  Og til slutt, en kurv som jeg hadde planlagt å spraye i krom/gull, men vet ikke helt ennå hva det blir til. Denne er kjøpt på rusta i sverige til 99kr. Fin til å ha pledd i! Ooo, deilig nå i høstkulda!

  Bilder av rommet får dere senere da det ikke ser ut for øyeblikket. Har begynt å rydde i gangen utenfor rommet (bor på et garasjeloft så er en del ting som er stuet opp i gangen der) så ting blir satt litt her og der. Gleder meg til å få ting litt på plass! Dom sagt, bilder kommer! Har du vært innom disse butikkene? Isåfall, hva er din dom?

  Ha fortsatt en god kveld videre!

  - Andrea -

 • 1

  Gårsdagen ble brukt på shopping. Rett og slett! Jeg satt meg på bussen for å møte min vakre venninne, Malin, for så å sprade rundt i Oslos handlegater å bruke litt penger. Trengte virkelig en dag uten tanke på jobb (selvom jeg skulle på kveldsvakt), fokusere på meg selv og skjemme meg selv litt bort. I vanskelige tider som dette vil jeg påstå at det er lov. Mesteparten av pengene forsvant på steen og strøm magasinet på karl johan. Der var det jo selvfølgelig en mac butikk som fristet med det ene etter det andre.

  Mac prep and prime spray

  Mac studio fix fluid foundation i nyansen NC15

  Mac mineralize concealer cache-cernes i nyansen NW15

  Mac studio fix powder plus foundation i nyansen NC15

  Mac eye brows i fargen spiked

  Mac in extreme dimention 3D black lash mascara

  Mascaraen er en av mine favoritter of all times! Den er virkelig å anbefale. Vippene virker fyldigere og lengre og den store børsten sprer vippene og ja, jeg elsker den mascaraen! Noen som vil ha bevis?! For det har jeg! Brynpennen er også en god favoritt. Den sitter godt og kommer i mange forskjellige farger. De andre produktene ble jeg frelst av etter hun som sminket meg fra mac brukte de på meg. Hun foreslo diverse produkter og flere av de ble med meg hjem, woho. Fornøyd!

  Ellers var det en veldig koselig dag. Veldig hyggelig å se Malin igjen, gå ut å spise god mat og få pratet litt. Betyr mye å ha sånne venner som henne<3 denne turen kommer nok til å gjentas flere ganger!

  Ha en fin fredags kveld og kos dere!<3

  - Andrea -