Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Hvor sykt er ikke det! 
Om 12 elskbare dager, drar jeg til Gran Canaria med min elskverdige bestevenninne Hanna ♥ Det skal bli deilig det. Det skal bli så deilig det! Gleder meg som bare rakkern til å dra vekk fra alt som heter julestress, kulde og skole til varme strender, soling og bading, shopping og ja.. en avslappende start på juleferien. Klarer nesten ikke vente jeg! 

♥ Fra 16. til 23. desember ♥


Skal du til utlandet nå i desember?

- Andrea

 • 2

  Hadde planer om å sove hos min kjære venninne Hanna i helgen, men det ble det desverre ikke noe av. For på fredags kvelden dro min far og jeg til østfoldhallen for å møte Hanna og moren hennes. Vi gikk inn å tittet og handlet litt, så dro vi hjem til Hanna. Utover kvelden ble jeg bare kvalmere og kvalmere og ba pappa å komme p hente meg. Det var nok veldig lurt, for på vei hjem.. ja da viste det seg at jeg hadde fått omgangssyken.. Så jeg gikk jo ifra tre stygge og slitsomme uker som slapp og forkjølet til dette. Ikke morsomt. Men, ta en titt på hva jeg kjøpte meg, og si gjerne hva du syns! Personlig syns jeg den nest siste ringen er kulest av alt. Hva syns du?


  Earrings - BIKBOK - 29,-

  Earrings - BIKBOK - 29,-

  Ring - BIKBOK - 49,-

  Ring - Glitter - 90,-

  Ring - Glitter - 80,-

  - Andrea -

 • 3

  Hei.

  I det siste har jeg vært forkjølet. Syk og forkjølet. Noe som suger utrolig mye når man må være hjemme fra skolen når det er tentamner, prøver, forbredelsesdager etc. Det er jo så viktig i 10 klasse, nå som karakterene før jul teller mest, fordi det er de vi søker med. Så tiden på denne sjuken har vært upassende. Trur jeg har vært slik i snart tre uker nå, så dagene har vært sånn frem og tilbake. Det gir jeg ikke ennå, så dette er min nye store kjærlighet fortiden...... Hostesaft. Fyttigrisen så ekkel smak. Føler meg så liten når jeg tar det, for har ikke brukt å ta det siden jeg var myye mindre. 


  Prøvde å få et fint bilde av flaska, men det funka jo ikke.. det er jo hostesaft! Hvis ikke du skjønte hva "cough" betyr, så er det "hoste".

  Kjederlig å være syk, syns ikke du?

  - Andrea

 • 0

  Endelig er desember her! 
  Hvor juleshopping, pynting, baking og julegavepakking står høyt på listene. Kunne virkelig ønske kuldegradene og snøen kom også, for absolutt julestemning. Gleder meg som bare rakkern til å starte med juleverksteder med venninner og slikt. Jeg har nå gjort klar 24 telys som står på rad over to hyller, hvor et lys skal tennes for hver dag som går, som en slags stemningsjulekalender. Har også sjokolade kalender, loddkalender fra gressvik if og en Flaxkalender, så dette blir kos! Tar bilde av kalenderne i kveld eller i morgen, for nå står det full pugging til mattetentamen, som vi har  i morgen. Så jeg får nesten gå jeg, og fortsette på puggingen.

  ♥ Ha en fin 1. desember kveld videre ♥

  - Andrea -

 • 1