Andrea Svartdahl - En blogg om mine opplevelser, livssituasjoner og utfordringer.
Hjem Add Om meg Kontakt

3


Smykke og tubebh/BIKBOK, Genser og bukse(klippet til shorts)/Gina Tricot

Ikke de beste bildene, grunnet at bildene er tatt med telefon. Orka ikke lete etter kameraet nå. Velvel. På tide å ordne meg klar. Skal til min godeste storesøster Kristin å lære litt matte, etter som hun nerder det faget ; ) (positivt ment) Så... Hade : )

 • 1


  Tubetop/indiska, smykke/cubus, Skjørt og ring(blader)/GinaTricot, Strømper/?, Sko/din sko, Ring(ferskenfarget sten)/H&M, Cardigan/KappAhl, Øredobber og Perleringer/Tidligere gaver. Ignorer bhstroppene, drit stygge!

  I kveld har jeg vert på afterparty hos Amalie, for å feire hennes og Helenes konfirmasjon. De stod i går, og hadde venne party i dag! Veldig koselig! Tok ingen bilder, for glemte kameraet helt! Lå i veska hele tiden a gett! Men nu tenker jeg å ta kvelden. Lang dag i morgen! Natta ♥

 • 6

  Dette innlegget vedder jeg på at jeg får null kommentarer på, grunnet konfirmasjon! Over halvparten av norges befolkning med en slektning eller venn som er født i år 1996, er vel i full gang til å ordne seg til konfirmasjon nå! Det er nemlig jeg også! Men uansett...  Gleder meg til etterpå, siden det er en av mine viktigste personer her i livet som skal konfirmeres! En av mine godeste barndomsvenner Hanna, er det som står for tur i dag. Antrekket blir jo da bunad, uheldigvis! Så det var vel ikke så mye mer å si om det!

  I går var jeg i bursdagsfest til Marlene og Robin (kusine med mann), Linn, Thilde Mathea og Magnus (kone, datter og fetter) Marlene og Robin fylte 20 og 22 den 20. april, mens Magnus fylte 27? i går, Linn fyller 24 den 7. mai og Thilde 1 år den 16. mai :) Så ordentlig feiring da ja! Koselig det da! Ellers i går var jeg ute en tur til øtsfoldhallen og mer, og kjøpte meg en ny rettetang og en fake naturbørste. Bilder kommer senere! Om du er interessert, så legger jeg også ut bilde av bursdags antrekket fra i går også! 


  Hatt og smykke - BIKBOK, Genser og Bukse(klippet om til shorts, bilder av detaljer kommer senere) - GinaTricot, Strømper og veske - H&M og Sko - Konfirmasjons gave ♥

  Hva syns du om antrekket?
  Skal/har du (vært) i konfirmasjon i dag?

  Men, nu får jeg stikke å ordne meg! Kryss fingrene for at den nye rettetanga funker både for å rette og krølle. Blogges mulig i kveld!

  

  


  

 • 4

  Er et stort prosjekt i seg selv! I nesten hele dag har jeg prøvd å finne ut hvordan håret mitt skal være til søndag! (konf) Og jeg har ennå ikke funnet det ut. Tror jeg snart har testet ut alle verdens hårsveiser :s Velvel, mulig jeg planter et innlegg på denne skjermen en eller annen gang om hvilke jeg kommer til å velge mellom. Så kan kanskje dere også være med på å bestemme hvem frisyre jeg skal ha! STORT!

  Enda en digg soldag her på gressvik ♥ Varmt og deilig. Utrolig deilig å valse rundt i gatene med shorts, singlett og bare føtter! ♥ Orntli sommervær! Fikk også et "besøk" av våre gamle naboer Marius og hans mor Nina i dag! Veldig koselig å ta en prat med noen man ikke har sett på lenge. Fikk konfirmasjonsgave av dem også, noe som var veldig uforventa, men veldig hyggelig : ) Utover kvelden nå har jeg drevet å laget kort til vennene mine som også skal konfirmeres snart. Veldig fornøyd altså! Kortene blir lagt ut så snart jentene har fått dem ♥

  Slenger med et par bilder av dagens antrekk og sveis også jeg! ( :


  Sveisen er jo den velkjente Wang-fletten. Topp fra H&M, Tube bh og smykke fra BIKBOK, Shorts fra GinaTricot. 

  Trur nesten jeg må ta meg en tur med Jack nå jeg! Han er nok sugen på å gå nå stakkar, etter litt for mye tanker på min egen og andres konfirmasjon! Han må jo få litt oppmerksomhet han og! ♥ Så nå stikker jeg ut i mørket med min elskbare lille ulldott! ♥ Ønsk meg god tur!

  Har du hatt en fin dag i dag?
  Har du en hund? 

   Btw, kommer snart en sminkevideo, så stay tuned! ; )  

 • 3

  Hatt-smykke/BIKBOK
  Topp-cardigan/GINATricot 
  Bukse/Cubus
  Sko-AllStar Converse/Format 
  Ringer/GINATricot/HM/Glitter

  Hva syns du om antrekket? ♥  


  

 • 6

  Sent innlegg, men det kom vertfall i dag! De tre siste dagene har jeg feiret bursdag med venner, familiebursdag, og i dag min elskbare storesøster Alices bursdag! ♥ Grattis for deet! Hu blir 20 år i dag, så om du vil gratulere ho med dagen, klikk HER! Alle de tre bursdagene har vert veldig koselig! Spesielt den jeg feiret med vennene mine ♥ Jentene mine er jo bare helt fantastiske! Hvordan går det ann å ikke elske dem liksom? ♥ Elsker du vennene mine? ;L

  Bilder fra bursdagen kommer senere, men her har du bilde fra dagens outfit :D  From the top
  ♥ Smykke - Bikbok
  ♥ Brun singlett - Gina
  ♥ Cardigan - Cubus - B.dag gave 
  ♥ Buksetights - Cubus
  ♥ Ring (blad) - Gina B.dag gave
  ♥ Ring (rund) - Gina
  ♥ Ring (gull) - Gave fra bestemor
  ♥ Armbånd - B.dag gave

  Hva syns du om outfitet? 
  Hva har du gjort i helgen?

  Ha en fin kveld videre!
 • 2

  I går var det 2. Juledag og vi hadde besøk av bestemor og bestefar som bor i underetasjen ♥ Det er så kjempekoselig å være sammen med familien i jula og romjula syns jeg. Spise julemat, snakke og kose oss sammen i selskap med hverandre. Iallefall som overskriften forklarer og sier skal jeg legge ut noen bilder med outfiten fra i går da. Så her kommer de:
  Fra topp til tå
  Strikk og spenner - Fikk av Linn og fra bikbok
  Øredobber - Fikk av Hanna
  Topp - GT
  Bukse - GT
  Ring (venstre) - Fikk av Maria
  Ring (høyre) - Fikk av Thea
  Manikyrsett - Fikk av Helene 
  Tøfler - Fikk av Tante Erna og Tante Mary

  Hva syns du om outfitet?
  Pleier du å være med noen spessielle i familien 2. Juledag?

  - Andrea

 • 2


  Fre GT: ♥College jakke 249.50,-♥Smykke 19,-♥Hvit singlett 99,-
  Fra VeroModa: ♥Bukse ?,-
  Fra HM: ♥Øredobber 149,-

  Bladet noen av de jeg fant :)

  Ring - GT/BikBok 29,-

  Andrea smykke - Skagen 60,-

  Hva syns du om outfitet?
  - Andrea